2017-11-01 00:00:39
Φωτογραφία για Πύργος: 20χρονη μαχαίρωσε τον 21χρόνο πρώην της, επειδή εξοργίστηκε με ένα ποστάρισμα του στο facebook
Στο παρελθόν η 20χρονη είχε ερωτικές σχέσεις με τον 21χρονο που μαχαίρωσε επειδή εξοργίστηκε με μια ανάρτησή του στο facebook - Πήγε στο σπίτι του πρώην φίλου της με τον νέο σύντροφό της και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει

Μια ερωτική ανάρτηση στο facebook την οποία είδαν δεκάδες κοινοί φίλοι ενός 20χρονου κοριτσιού και ενός 21χρονου αγοριού ήταν η αιτία που η νεαρή κοπέλα μαχαίρωσε τον 21χρονο στον Πύργο Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα που μαχαίρωσε με σουγιά στην κοιλιά τον νεαρό, στο παρελθόν είχε ερωτική σχέση μαζί του η οποία όμως τελείωσε όταν εκείνη γνώρισε έναν 26χρονο  άντρα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 20χρονη με τον νέο φίλο της πήγαν στο σπίτι του 21χρονου για να του ζητήσουν εξηγήσεις για το ανάρμοστο μήνυμα που ανέβασε στο facebook και για το οποίο η 20χρονη κοπέλα είχε εκνευριστεί  πάρα πολύ.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη  θεώρησε πως το μήνυμα αυτό την προσέβαλε ενώ δημιουργούσε και πρόβλημα στη νέα σχέση της με τον 26χρονο.

Φτάνοντας στο σπίτι του 21χρονου η κοπέλα με τον σύντροφό της, άρχισαν να του ζητούν το λόγο κι όταν η συζήτηση «άναψε» εκείνη δεν δίστασε να βγάλει ένα σουγιά από την τσέπη της, να επιτεθεί στον πρώην φίλο της και να τον τραυματίσει στην κοιλιά .

 Η 20χρονη που επιτέθηκε με σουγιά στον πρώην φίλο της
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι σημαίνουν τα αρχικά POS;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι σημαίνουν τα αρχικά POS;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ