2017-11-01 19:50:19
Φωτογραφία για Η πρόσφατη βράβευση Καμμένου και τα κονδύλια του ΥΠΕΘΑ στα ΑΕΙ/ΤΕΙ
✓ Αναζητήστε τα... «εκπαιδευτικά προγράμματα», δηλαδή κονδύλια που θα διαθέσει το υπουργείο Εθνι­κής Άμυνας προς τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ανωτέρας και ανώ­τατης εκπαίδευσης της χώρας στη βαθύτερη και ίσως πιο ουσιαστική αιτία για την πρόσφατη βράβευση του υπουργού Πάνου Καμμένου με το Μετάλλιο Α' Τάξης «Χρυ­σούς Αλέξανδρος» του Αλεξάν­δρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτι­κού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

✓ Με λίγα λόγια. Το ΥΠΕΘΑ έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια τη συνεργασία του με ΑΕΙ/ΤΕΙ για την παροχή εκπαιδεύσεως πανεπι­στημιακού επιπέδου, είτε στις αντί­στοιχες στρατιωτικές σχολές είτε σε νεοσύλλεκτους, για απόκτηση κάποιας τεχνικής κυρίως ειδικότη­τας, που θα τους είναι χρήσιμη για μετά το τέλος της θητείας τους, παρέχοντάς τους και κάποιο σχετικό πιστοποιητικό.

✓ Όχι, φυσικά, δωρεάν για αυτά, καθώς τον σχετικό «οβολό» θα τον έχουν λάβει από το ΥΠΕΘΑ! Απο­μένει τώρα να δούμε τι πρόγραμμα πήρε ή θα πάρει στο εγγύς μέλλον το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης προκειμένου να κρίνουμε αν άξιζε όλος αυ­τός ο... «κόπος» από πλευράς του πρύτανη του Κωνσταντίνου Βαρσαμίδη να τιμήσει τον πιο γνωστό ως «στα τέσσερα» υπουργό!


✓ Πάντως, το μόνο «θετικό» στην όλη περίπτωση ήταν το γεγονός ότι, παρότι η τελετή έγινε στη Θεσσαλονίκη, ο αντι-ολυμπιακός υπουργός τιμήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο της πόλεως! Κά­τι είναι και αυτό!

ΤΟ ... ΖΙΖΑΝΙΟ

(ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ--1/11/2017 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ