2017-11-01 19:50:19
Φωτογραφία για ΝΙΜΤΣ: Αλλού τα κονδύλια!
Ίσως ακόμη και πρωτόγνωρη για το Νοση­λευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρα­τού (ΝΙΜΤΣ) να είναι η στάση εργασίας και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που πραγ­ματοποίησαν σήμερα την Δευτέρα 30/10/2017 οι γιατροί του ΕΣΥ και οι εργαζόμενοι του ιδρύματος, διαμαρτυρόμενοι για την εγκατάλειψη του νοσοκομείου και του προσωπικού του από την κυβέρνηση.

Το ΝΙΜΤΣ εφημερεύει κάθε μέρα, ενώ διοικείται από Ανώτατο Αξιωματικό του Στρατού Ξηράς και είναι στην πολιτική αρμοδιότητα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν περισσεύει τί­ποτε από το 1,1 δισ. ευρώ, το οποίο θα πάει για τον εκσυγχρονισμό των πολεμικών αεροσκαφών τύπου F - 16, προκειμένου να ενισχυθεί το ΝΙΜΤΣ σε προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, καθώς και να ανανεώσει και να ενισχύσει τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του νοσοκομείου Δισεκατομμύρια ευρώ πάνε στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, αλλά οι επείγουσες ανάγκες του ΝΙΜΤΣ δεν εξυπηρετούνται, υπογραμμίζει με έμφαση στη σχετική ανακοίνωσή της η Πανελλή­νια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).


Ποιος μπορεί να διαφωνήσει;

(DAILY PHARMANEWS-31/10/2017 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τρίωρη στάση εργασίας στο «ΝIMITΣ» πραγματοποιήθηκε σήμερα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ