2017-11-01 21:41:15
Φωτογραφία για Ο πόθος της Σαμάνθα από το Sex and the city ξεμπροστιάζει το Χόλιγουντ: «Ήμουν ένα κομμάτι κρέας»
Ο θρυλικός, σαρκικός πόθος της Σαμάνθα Τζόουνς από την πρώτη ταινία «Sex and the City» προσχωρεί στο διαδικτυακό κίνημα #MeToo

“Με πλησίαζαν εξαιρετικά ισχυροί άνθρωποι της βιομηχανίας του θεάματος, ειδικά μετά το “Sex and The City. Για πολλούς παραγωγούς ήμουν απλώς ένα κομμάτι κρέας”.

Ο Gilles Marini, γαλλικής καταγωγής μοντέλο και ηθοποιός, ήταν καθόλα αποκαλυπτικός και γλαφυρός στις περιγραφές του σε συνέντευξη που έδωσε το αμερικανικό People.

Γνωστός από το ρόλο του ως Δάντης στην πρώτη ταινία “Sex & The City” (βλ. ο Άδωνις της διπλανής ντουζιέρας, τον οποίο φαντασιωνόταν η Σαμάνθα Τζόουνς), ο Marini θεώρησε ιδανική τη στιγμή προκειμένου να αναδείξει τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει τόσο ο ίδιος όσο και δεκάδες άλλοι συνάδελφοί του, οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, διστάζουν να μιλήσουν για να αποφύγουν τον στιγματισμό.

Ο Γάλλος ηθοποιός υποστήριξε ότι τύποι σαν τον Γουάνστιν δε χρειάζεται να καταφεύγουν σε κλινικές αποτοξίνωσης για να θεραπευτούν, αλλά να οδηγούνται στη φυλακή, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δε διανοήθηκε να ενδώσει στις σεξουαλικές προτάσεις που δέχτηκε από παραγωγούς. “Αν χρειαζόταν να σκύψω, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει δουλειά”, είπε χαρακτηριστικά.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ