2017-11-06 06:58:22
Φωτογραφία για 5 σημεία του σπιτιού που μαζεύουν πολλή σκόνη και ξεχνάς να καθαρίσεις
Αν νομίζεις ότι σου εφιστώ την προσοχή στα σημεία του σπιτιού που χάνονται στη σκόνη γιατί θέλω να γίνεις υποδειγματική νοικοκυρά, τότε χάρηκα πολύ, αλλά καλύτερα να κλείσεις αυτό το αρθράκι και το παράθυρο του Ladylike γενικότερα. Είναι αυστηρά και μόνο ζήτημα υγιεινής. Αυτή η σκόνη θα μπει στα ρουθούνια σου και θα καταλήξει στους πνεύμονές σας, θα βρομίσει τα δάχτυλα τα οποία κατόπιν θ' αγγίξουν το πρόσωπό σου και γενικώς μικρόβια παντού. Κάνε ένα καθαρισματάκι πού και πού σ' αυτά τα σημεία. Μαζεύουν στρώσεις από νεκρική οργανική ύλη. Χώμα, τρίχες και νεκρά κύτταρα του σώματος ανθρώπων και ζώων. Σίγουρα σ' έπεισα τώρα.

Κάδρα

Οι καθρέφτες μονοπωλούν την καθαριστική σου δεινότητα. Για τα κάδρα, τους πίνακες και γενικά ό,τι κρεμιέται από τον τοίχο τίποτα ε; Ξέρεις τι σκόνη μαζεύεται πάνω στον Βαν Γκόγκ; Λίγος σεβασμός στον καλλιτέχνη, αν μη τι άλλο.

Χειριστήρια


Μα του air condition; μα της τηλεόρασης; του hi-fi; Ρίξε μια ματιά στα κουμπάκια, τι βλέπεις; τα βλέπεις; άλλο ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείς ασταμάτητα και αδικείς στο ξεσκόνισμα. Πέφτουν πάνω από τρίχες μέχρι σουσάμια. Κατάσταση αντίστοιχη με το πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Σιχαμερούλα.

Καλοριφέρ

Σε ζεσταίνει, του κρεμάς ό,τι σου 'ρθει, το στολίζεις με αρκουδάκια (άλλη σκόνη από ΄κει). Ρίξε μια ματιά να δεις τι κακό το έχει βρει το έρμο το καλοριφέρ, που έχεις να το περάσεις με το βετέξ από τότε που μπήκατε στο σπίτι και κάνατε όλοι μαζί γενική.

Κρεβάτι

Δεν αρκεί να αλλάζεις μαξιλαροθήκες και πανω-, κατωσέντονα. Κάνε ένα πείραμα: Χάιδεψε με το δαχτυλάκι σου κατά μήκος το κεφαλάρι. Αν δεν γίνει ο αντίχειρας σαν να τον βούτηξες στο μαζούτ, εμένα να μην με λένε όπως με λένε. Και γύρω γύρω το κρεβάτι, έχει μαζέψει μάκα. Απαπαπαπα. Πού πάνε αυτά νομίζεις;

Κλιματιστικό

Τα φίλτρα συσσωρεύουν τόση σκόνη, βακτηρίδια και ακάρεα που είναι σχεδόν σοκαριστικό το πόσο μπουκώνουν αν το αμελήσεις. Ένα κλιματιστικό με βρόμικα φίλτρα προκαλεί από φτάρνισμα μέχρι σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, ειδικά όταν καπνίζουμε μέσα στο χώρο. Η αφαίρεση των φίλτρων και ο καθαρισμός τους είναι μια διαδικασία που για λόγους υγείας πρέπει να επαναλαμβάνουμε τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι ανθυγιεινό.s
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ