2012-05-25 12:30:04
Φωτογραφία για Aποκλειστικό: Ποια η απόφαση του ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή του
Η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και στα κανάλια επικρατεί αναβρασμός. Κάποιοι από τους παρουσιαστές έχουν ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια τους για τη νέα σεζόν κάποιοι άλλοι είναι σε φάση συζητήσεων με τους διευθυντές προγραμμάτων των καναλιών και άλλοι περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να τους καλέσουν. Όσο για τα στελέχη των σταθμών κρατούν ως επτασφράγγιστο μυστικό τα σχέδια τους για τους αστέρες της tv και τις εκπομπές που παρουσιάζουν.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του entertv.gr ο Γιώργος Αυτιάς που πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και παρουσιάζει την εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΪ»,  κάθε Σαββατοκύριακο θα μας κρατήσει συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής, μετά από απόφαση του καναλιού να μην απουσιάσει από τη θέση του την καλοκαιρινή σεζόν.

Όσο για το θέμα διακοπές, ο Γιώργος Αυτιάς κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσει για μία μόνο εβδομάδα προκειμένου να ξεκουραστεί έστω και λίγο και να επιστρέψει ανανεωμένος. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το ποιο θα είναι το πρόσωπο το οποίο θα κληθεί να τον αντικαταστήσει τις ημέρες της απουσίας του.
entertv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Δένει» Φουστέρ και Χολέμπας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Δένει» Φουστέρ και Χολέμπας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ