2017-11-06 17:43:31
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - “Πόλεμος” με πυρομαχικά που πάνε για Σαουδική Αραβία! Τι λέει ο Καμμένος απαντώντας στη ΝΔ
Πόλεμος μεταξύ ΝΔ και ΥΕΘΑ με πυρομαχικά…προς πώληση στη Σαουδική Αραβία. Ο τομεάρχης Άμυνας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε ότι καταθέτει ερώτηση στη Βουλή για την πώληση παλαιών πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία από την Ελλάδα. Η ΝΔ επικαλούμενη δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος αφήνει υποννοούμενα περί μεσαζόντων.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Ισραηλινό ομόλογό του,αναφέρθηκε στο θέμα αναλυτικά. Είπε πως δεν υπάρχει κανένας μεσάζοντας και πρόσθεσε πως αυτό που περιμένει η Ελλάδα είναι τα χρήματα από την πώληση . Είναι 66 εκατομμύρια δολάρια τα οποία όπως είπε θα μπουν στα ταμεία του ΓΕΣ,αν ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο ΥΕΘΑ αναφέρθηκε και για τις δηλώσεις της Ν.Μπακογιάννη για τα F-16 καλώντας την ξανά να εξηγήσει που βλέπει σκιές στην επικείμενη συμφωνία.

Η δήλωση Καμμένου στους στρατιωτικούς συντάκτες.

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%BF
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ