2017-11-07 02:12:40
Φωτογραφία για ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Πρώτη Δημοσίευση: 23/09/2016

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδος την Τετάρτη, έγινε "το έλα να δεις" και "το να σου μάθω.... πως θα φας".

Παρουσία δημοτών και Προέδρων Σχολικών Επιτροπών έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με τις πιστώσεις των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου.

Στο σημείο που εκθειάστηκε το έργο των προηγούμενων καθώς και της σημερινής προέδρου, Ιωάννας Μωραΐτη, ζήτησε το λόγο ο Γιάννης Τούντας (αυτόν που διέγραψε ο Δήμαρχος για την ακύρωση της εκλογής της Μαρίας Ζήση) και ανέφερε ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι!!!!!!!! Δήλωσε ότι η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, προφασιζόμενη λόγους υγείας, έπαιρνε τις προσφορές σπίτι της, τις άνοιγε, και κατακύρωνε, κατά βούληση, τον μειοδότη. Αυτά ειπώθηκαν με ανοιχτά μικρόφωνα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!!!!!!

Όταν ακούστηκε αυτό πάθαμε ένα μικρό εγκεφαλικό με την αποκαλυπτική καταγγελία, αυτής της απίστευτης και σκανδαλώδης πρακτικής. 


Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε πετάχτηκε ο αγαπητός συνάδελφος Δονάτος Γκέλιας και επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλά ότι έγινε μόνο μια φορά γιατί είχε χτυπήσει το πόδι της! 

Με αυτό επιβεβαίωσε τα λόγια του Γιάννη Τούντα. 

Πρόκειται για την τέως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου -που ευχόμαστε να μην συνυπάρξει μαζί μας στο Δημοτικό Συμβούλιο ξανά- τη κα Μαρία Ζήση! Και το όνομα το αποκάλυψε ο Γιάννης Τούντας γιατί επιμείναμε, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται για αερολογίες και αοριστίες.

Επιπλέον, όλα αυτά τα επιβεβαίωσε και ο ισόβιος αντιδήμαρχος όλων των μαθητών, κ. Κρόκος

Τι παλιό συμμορία είναι αυτή;

Ποιος τους βάζει;

Που είναι ο νόμος;

Που σταματάει η λογική;

Τι αίσχος!!

Δεν πρόκειται να υπάρξει πότε σωτηρία για αυτό τον τόπο!

Βλέπουμε έργα, τα οποία τα οποία έρχονται και είναι αντισταθμιστικά οφέλη, προφανώς για το ΚΕΛ. 

Κάποτε ο Δ. Μάρκου είπε "όλοι στην Ψυτάλλεια" τώρα λέει "όλοι στον Αγ. Νικόλαο". Και παίρνει "ζεστό πράγμα" - λεφτουδάκια!!!!!

Παίρνει ο Δήμος γύρω στο 1,5 εκατομμύριο € για το Πνευματικό Κέντρο "Μπέκας", παίρνει 1,5 εκατομμύριο € για ασφαλτοστρώσεις. 

Όταν η Ζήση μαγείρευε τις προσφορές για τους μπογιατζήδες, στα 3 εκατομμύρια της Περιφέρειας που έρχονται τι θα γίνει; 

Πως της επιτρέπει ο δήμαρχος και οι συνάδελφοι της, για τους ελαιοχρωματισμούς των σχολείων -μια τύπισσα της πλάκας- να παίρνει τους διαγωνισμούς στο σπίτι της και κατοχυρώνει (μαγειρεύει) τον μειοδότη; 

Διορίζει ο Δήμαρχος Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής έναν άνθρωπο που κάνει τέτοιες πράξεις με "σκοτεινές" διαδικασίες και μετά τον επιβραβεύει με την τοποθέτηση του στην Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου; Μήπως αυτό δείχνει ότι επικροτεί τέτοιες πρακτικές και ο ίδιος;

Τώρα ο Δ. Μάρκου βάζει Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιοποίησης του Λιμανιού και του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου Αρτέμιδος τον κ. Κατσή, τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος; 

"Άρχοντας- Βασιλιάς", όπως λέει σε κατ ιδίαν συζητήσεις, αλλά στο Δημοτικό Συμβούλιο, κότα λυράτη. 

Να κάνει ΤΙ ο Κατσής; Αυτός ίσα που ξέρει γραφή και ανάγνωση. "Εργατάκος – σερβιτόρος σε ταβέρνα στο λιμάνι", είπε ότι είναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θεωρώ ότι έρχονται πάρα πολλά λεφτά στον Δήμο, τόσα που ο Δήμος θα πρέπει να γίνει καλύτερος. Υπολογίζω σε αυτά και τα έσοδα που σίγουρα εισπράττει ο Δήμος από το αεροδρόμιο και τις παραβιάσεις του.

Παρόλα αυτά ο τόπος παραμένει το ίδιο άθλιος! Είναι μια "χαβούζα", μια Λούτσα, μια εντελώς υποβαθμισμένη πόλη, μια πόλη "βρισιά", άσχετα αν την ονομάζουμε Αρτέμιδα! Παραμένουμε μια Λούτσα της κακομοιριάς!

Δυστυχώς όλα γίνονται με μοναδικό στόχο να βγάλουν ορισμένοι συγκεκριμένοι άνθρωποι χρήματα. Δεν πάει ούτε 1 € για το καλό της πόλης!

Με όλα αυτά τα λεφτά, λοιπόν, που θα περάσουν από εδώ, θέτω πρώτα τον εαυτό μου αλλά και όλους εσάς, ενώπιον των ευθυνών μας!

Όπως κατήγγειλα την απόπειρα ληστείας με τα οικοπεδάκια του 1 εκατομμυρίου €, θα κάνω και πάλι το ίδιο! Με όλα αυτά δικαιώνομαι απόλυτα! 

Είμαι υποχρεωμένος από το νόμο αλλά, πιο πολύ, από την υπόσχεση που με δεσμεύει στους ψηφοφόρους μου, να υποβάλω μήνυση εναντίον όλων των εμπλεκομένων, διότι ο Δ. Μάρκου ως όφειλε, δεν έκανε τίποτα.

Όσο θα είμαι δημοτικός σύμβουλος θα εμμένω στις αρχές μου και θα συνεχίζω να αγωνίζομαι.

Όταν τελειώσει η θητεία μου θα έχω καθαρή την συνείδηση μου και θα αποσυρθώ!
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ