2017-11-07 02:13:39
Φωτογραφία για ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ»
Πρώτη δημοσίευση 20.10.17

Στην προηγούμενη συνεδρίαση, που υπάρχει και μαγνητοσκοπημένη, φαίνεται όλη η εξαθλιωμένη άποψη που έχουν οι επαγγελματίες δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι για τον τρόπο χειρισμού των Δημοτικών τους καθηκόντων.

Όλοι μας, από τον Δήμαρχο μέχρι και τον τοπικό σύμβουλο, έχουμε εκλεγεί με ψήφους για να υπηρετήσουμε, για μια συγκεκριμένη, περίοδο τους Δημότες. Δεν είναι κληρονομικό οφίτσιο! Δεν είναι ούτε το σπίτι μας, ούτε το μαγαζί μας. Εγώ αυτό το τηρώ!

Αντίθετα ο Δήμαρχος, πάντα ήταν υπάλληλος και δυστυχώς τέτοιες συνήθειες ΠΟΤΕ δεν απέκτησε

Η κα Ζήση, σαν νέα "Βέμπο, ηρωίδα μάνα", ως πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής έπραξε ξανά παράνομα, σύμφωνα με την πάγια τακτική της.

Κάνεις μας δεν είναι Αναντικατάστατος! Έχει προβλέψει ο νόμος τι γίνεται όταν κάποιος αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντα του και ποιος τον αντικαθιστά.


Αλλά η κα Ζήση, σίγουρα ενεργώντας για προσωπικό συμφέρον —δεν βρίσκω άλλη εξήγηση— δεν ακολούθησε την οριοθετημένη από τον νόμο διαδικασία.

Είναι η 2η φορά που αποκαλύπτεται αυτή η πρακτική της. Πόσες φορές το έχει κάνει που δεν έχουν αποκαλυφθεί;

Συμπλήρωσε 6 χρόνια δράσης, διατηρώντας την ίδια δύναμη που είχε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Ο νόμος ισχύει για όλους τους άλλους εκτός από την κα Ζήση και τον κ. Δ. Μάρκου. Αυτοί καταπατούν κάθε αρχή, νόμο και τυπικό και επικαλούνται τον νόμο μόνο όταν νομίζουν ότι τους βολεύει.

Το ότι ο Δ.Μάρκου είναι συνένοχος σε αυτές τις πρακτικές αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, την αφήνει παρούσα, να λέει παιδικές δικαιολογίες και τις αποδέχεται. ΝΤΡΟΠΗ. Αντίθετα, εγώ δεν μπορώ να ακολουθώ αυτή την πρακτική απάθειας για μια τόσο σκανδαλώδη τακτική. Θέλω να την παραπέμψω στον Εισαγγελέα. 

Έχει φτάσει η επόμενη μέρα, μετά από κάθε Δημοτικό Συμβούλιο —για να είμαι ηθικά εντάξει με τον εαυτό μου και τους ψηφοφόρους μου— να πρέπει να βρίσκομαι στον Εισαγγελέα για να καταθέτω 3-4 μηνύσεις. ΕΛΕΟΣ!!!!

Αυτό όμως δεν το κάνω, αν και το θέλω, όχι γιατί δεν μπορώ αλλά γιατί ο Δήμος δεν κυβερνάται από τα δικαστήρια! Κυβερνάται από τους αιρετούς!

Και το ζητούμενο είναι όχι απλά να τιμωρηθούν οι παρανομούντες αλλά να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών, κάτι που είναι εντελώς αδιάφορο από όλες τις, μέχρι τώρα, Δημοτικές Αρχές.

Λυπάμαι παρά πολύ που είμαι μέλος σε αυτό το τσίρκο όπου γίνονται αυτά τα όργια των παρανομιών.

Αλλά μάλλον αυτοί οι "παράνομοι" μας αξίζουν και γι αυτό ο τόπος μας είναι συνώνυμο της απαξίωσης.

Λούτσα!! Σιγά μην γίνει Αρτέμιδα............!!!!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ