2017-11-07 11:31:53
Φωτογραφία για Ο Τσίπρας ουδέποτε συγκινήθηκε για τις δοκιμασίες που υφίστανται οι Έλληνες. Λέτε να συγκινείται για τους (λαθρο)μετανάστες???
Γιατί επιρρίπτει την ευθύνη του ρατσισμού σε όλους τους πολίτες εμποτίζοντάς τους τον φόβο?

Η πολιτική ορθότητα, σε ανάδειξη υποχρεωτικής γλώσσας, δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητήσει τις υστερόβουλες πρακτικές αυτής της κυβερνήσεως.

Πού αποσκοπεί αυτός ο εκχυδαϊσμός της πολιτικής σκηνής;

Όσο και αν αυτό φαίνεται παράδοξο, ο Τσίπρας συσπειρώνει το «ποίμνιό» του, ενώ καλλιεργεί την πόλωση. Με άθυρμα έναν Αφγανό 11 ετών, πετυχαίνει να διχάσει τους Έλληνες και συγχρόνως να τους αποπροσανατολίσει από τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας, όπως είναι η αδιάλειπτη υποχώρηση της οικονομίας, οι επαχθείς φόροι και η έκρηξη της ανεργίας.

Πού αποσκοπεί αυτός ο εκχυδαϊσμός της πολιτικής σκηνής; Μα στην ενίσχυση του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει κοινωνικό πρόσωπο με πρόφαση την επίθεση στον μικρό Αμίρ, ενώ ουσιαστικά εφαρμόζει μια πάγια τακτική των ολοκληρωτικών καθεστώτων, δηλαδή την συλλογικοποίηση της ευθύνης.


Με τον τρόπο αυτό επιρρίπτει την ευθύνη του ρατσισμού σε όλους τους πολίτες εμποτίζοντάς τους τον φόβο. Αρωγός σ’ αυτό είναι και η ογκώδης μεταναστευτική κίνηση των Ελλήνων προς το εξωτερικό.

Η πάταξη του εγχωρίου ρατσισμού, που στην προκειμένη περίπτωση είναι κατασκευασμένος, κάνει την κοινωνία περισσότερο ευαίσθητη, αφού τα δικά της παιδιά αναζητούν ένα καλύτερο αύριο στο εξωτερικό.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Πέραν αυτού, διευκολύνεται σε υπερθετικό βαθμό η ψήφιση νομοσχεδίων υπέρ των (λαθρο)μεταναστών και η εκκόλαψη συνθηκών διαβιώσεως με το Ισλάμ, μετριοπαθές ή μη.

Οι Έλληνες πολίτες καλούνται να αντιμετωπίσουν μια νέα πραγματικότητα, την οποία δεν επέλεξαν και φυσικά δεν είναι εις θέση να προεξοφλήσουν την έκβασή της.

Στην πραγματικότητα αυτή, η οποία υψώνει το φρικαλέο της πρόσωπο με τις ευλογίες της κομμουνιστικής κυβερνήσεως, οι Έλληνες αντιμετωπίζονται ως αιχμάλωτοι στην ίδια τους τη χώρα.

Βιώνουν αδικίες και παραγκωνισμό.

Το χειρότερο, όμως, είναι ο ευνουχισμός της ελεύθερης σκέψεως και η αστυνόμευση της αντίθετης γνώμης. 

Η πολιτική ορθότητα, σε ανάδειξη υποχρεωτικής γλώσσας, δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητήσει τις υστερόβουλες πρακτικές αυτής της κυβερνήσεως.

 Αν ληφθεί υπ’όψιν το ότι ο ελληνικός πληθυσμός είτε μεταναστεύει είτε γερνάει, ενώ στον αντίποδα οι ροές (λαθρο)μεταναστών αυξάνονται σε καθημερινή βάση, τότε ο αποσυμβολισμός της χειρονομίας του Τσίπρα με την παράδοση της Σημαίας στον Αμίρ προκαλεί τρόμο για αυτά που μας έρχονται.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ