2023-09-24 13:30:03
Φωτογραφία για Μπέττυ Μαγγίρα σε δημοσιογράφους:  Λίγο σεβασμό, μην τα λέτε τόσο βαρύγδουπα...
Η κρίση που περνά το τελευταίο διάστημα ο γάμος της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση απασχόλησε τη Μπέττυ Μαγγίρα και την παρέα του «I Love Σου Κου».

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της Φελίσιας Τσαλαπάτη στην κάμερα της εκπομπής, με την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 να κάνει το δικό της σχόλιο .

«Ταπεινή μου άποψη είναι ότι οι δημοσιογράφοι, όταν πρόκειται για τόσο λεπτό, προσωπικό ζήτημα, καλύτερα είναι να μην τα λένε τόσο βαρύγδουπα. «Μάθαμε ότι την… ο άντρας της». Η Μαριάντα, όταν βγήκε και το είπε πια δημόσια, καταλάβαμε όλοι περί τίνος πρόκειται», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Καλό είναι να μην το λέμε τόσο βαρύγδουπα και καλό είναι αυτός που το έστειλε να μην το στέλνει την ώρα της εκπομπής. Λίγο τακτ, λίγο σεβασμό στους ανθρώπους. Κάνουμε μία δουλειά… φανταστείτε να τα δεχόμασταν αυτά την ώρα της εκπομπής τι θα παθαίναμε», επισημαίνει η παρουσιάστρια.


«Δεν είναι και λίγο αμήχανο που μπήκαμε τόσο βαθιά στην κλειδαρότρυπα ενός ζευγαριού ούτως ή άλλως; Ο τρόπος που δημοσιοποιήθηκε όλο αυτό και ο τρόπος που μιλάνε και οι εμπλεκόμενοι είναι λιγάκι αμήχανο», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Αυτό βρήκε εξαπίνης τη Μαριάντα, δάκρυσε στον αέρα, όλοι αναρωτηθήκαμε γιατί δακρύζει η Μαριάντα στον αέρα. Αναπαράχθηκε και στα social, μετά έπρεπε να βγει και η ίδια να το δικαιολογήσει γιατί συνέβη αυτό. Εκείνη την ώρα είπε στον αέρα ότι μπήκε ένα σκουπιδάκι αλλά ο Τριαντάφυλλος… «ποιος σε πλήγωσε;», «ποιος σε πείραξε;». Τα ‘χουμε πει… μαθαίνει τηλεόραση ο Τριαντάφυλλος», συνέχισε λέγοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Οι δημοσιογράφοι από την πλευρά τους θα πρέπει να είναι πιο διακριτικοί σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και για μία γυναίκα που προβάλλεται. Δεν μπορεί να κρυφτεί, βγαίνει από ένα στούντιο, έρχεται ο άλλος με την κάμερα», κατέληξε στην τοποθέτησή της η παρουσιάστρια του «I Love Σου Κου».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ