2012-05-25 13:41:16
Φωτογραφία για Η Χιονάτη και ο κυνηγός
Γενιές και γενιές παιδιών έχουν μεγαλώσει με το διάσημο παραμύθι των αδελφών Γκριμ. Και να που τώρα μια γνωστή παρέα χολιγουντιανών σταρ αναλαμβάνει να διασκευάσει στην οθόνη την πασίγνωστη ιστορία της Χιονάτης.

Την παραγωγή της ολοκαίνουργιας αποδομημένης κινηματογραφικής ανάγνωσης του παραμυθιού έχει αναλάβει ο Τζο Ροθ της πρόσφατης «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον, ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Ρούπερτ Σάντερς.

Στη «Χιονάτη και ο Κυνηγός» πρωταγωνιστούν οι Κρις Χέμσγουορθ («Thor»), Κρίστεν Στιούαρτ («Λυκόφως») και Σαρλίζ Θέρον («Monster»). Το στόρι μας μεταφέρει στο βασίλειο, όπου η Ραβένα έχοντας σκοτώσει τον Βασιλιά κυβερνά τυραννικά. Η Χιονάτη που βρίσκεται φυλακισμένη στο κάστρο τόσα χρόνια, βρίσκει την ευκαιρία και δραπετεύσει αναζητώντας καταφύγιο στο Σκοτεινό Δάσος.

Τότε η Βασίλισσα Ραβένα στέλνει τον θλιμμένο Κυνηγό Έρικ για να τη βρει. Όταν όμως αυτός βρίσκει τη λεία του, διστάζει... Τι θα κάνει με τη λεία του; Με ποιόν τρόπο και πότε θα εμφανιστούν οι Νάνοι; Οι απαντήσεις θα δοθούν στις οθόνες από την Πέμπτη 31/5. Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Σάντερς. Mε τους: Κρίστεν Στιούαρτ, Σαρλίζ Θίρον και Κρις Χέμσγουορθ.

Δείτε σε βίντεο το επίσημο τρέιλερ της ταινίας...
online-pressblog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ