2012-05-25 13:40:21
Φωτογραφία για ΣΧΙΖΑΣ: ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ
Στο κολυμβητήριο Πειραιά θα κτυπά η καρδιά του Ολυμπιακού το απόγευμα του Σαββάτου (26/5).

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στις 19:00 τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης στον 2ο τελικό αγώνα των πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών και φιλοδοξούν, με την υποστήριξη των φιλάθλων μας, να πετύχουν τη νίκη με την οποία θα ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1.

Για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι μιλά στο www.olympiacos.org ο αρχηγός της ομάδας μας, Τάσος Σχίζας: «Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έτσι το προσεγγίζουμε. Είναι αυτονόητο ότι η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα μας. Αφενός για να ισοφαρίσουμε τη σειρά των τελικών και αφετέρου για ανέβει η ψυχολογία ενόψει της συνέχειας».

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου στο κολυμβητήριο Πειραιά, ο Τάσος Σχίζας τονίζει: «Οι φίλαθλοί μας σε όλα τα καθοριστικά παιχνίδια είτε εντός, είτε εκτός έδρας ήταν στο πλευρό μας. Είμαστε σίγουροι ότι και σε αυτή την αναμέτρηση θα κατακλύσουν την εξέδρα του κολυμβητηρίου και θα μας δώσουν ώθηση για τη νίκη».

*Τον 2ο τελικό που θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 4 έχουν οριστεί να διευθύνουν οι κκ. Σταυρόπουλος και Κουρέτας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το σημείο της ημέρας 25/5/2012
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το σημείο της ημέρας 25/5/2012
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ