2017-11-08 23:45:51
Φωτογραφία για Ιωάννινα: Συνελήφθη επικίνδυνος Αλβανός δραπέτης και φυγόποινος
Ο 27χρονος εντοπίστηκε χωρίς χαρτιά σε ξαφνικό έλεγχο της αστυνομίας - Είχε δραπετεύσει πριν δύο χρόνια κατά τη διάρκεια της δίκης του για συμμετοχή σε αιματηρή ληστεία

Έβγαλε «λαγό» ο έλεγχος που έγινε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε έναν ύποπτο νεαρό Αλβανό στα Ιωάννινα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Όπως αποδείχθηκε, είχε δραπετεύσει πριν από δυο χρόνια ενώ δικαζόταν στην Αθήνα για μια αιματηρή ληστεία.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο 27χρονος Αλβανός συνελήφθη επειδή δεν είχε πάνω του έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα και προσήχθη στην Ασφάλεια.

Εκεί, διαπιστώθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα ότι αναζητούνταν από τις 23 Δεκεμβρίου του 2015, όταν είχε αποδράσει κατά τη διάρκεια της δίκης του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών  για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη που είχε διαπράξει στις 9 Ιανουαρίου του 2015 στην Μεταμόρφωση Αττικής.

Ο νεαρός, σε βάρος του εκκρεμούσε και μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, είχε καταδικαστεί ερήμην σε ποινή φυλάκισης δέκα ετών και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων στον οποίο προσήχθη έδωσε εντολή να οδηγηθεί άμεσα στις φυλακές Σταυρακίου για να την εκτίσει.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ