2017-11-09 07:12:03
Φωτογραφία για Ελληνίδα περιγράφει την κατάντια του «Νοσοκομείου Παίδων» - Αλλοδαποί,τσιγγάνες και τα μαύρα μας τα χάλια !!!
Θέλω να φύγω από αυτή τη χώρα που δε σέβεται στο ελάχιστο τους Ελληνες πολίτες που φορολογεί βάναυσα, αντιθέτως εξυπηρετεί και φροντίζει κάθε λογής τυχοδιώχτες και τζαμπατζήδες βαφτιζοντάς τους πολιτικούς πρόσφυγες ή μετανάστες ή μειονότητες..

Το σχόλιο της ήταν το εξής: 

Βρεθήκαμε στο Αγλαΐα Κυριακού για επέμβαση και νοσηλεία. Θα μπορούσα να γράψω κατεβατά ολόκληρα για τις συνθήκες Θα γράψω μόνον αυτό! 

Το απόγευμα που 4 τσιγγάνες είχαν καταλάβει τις παιδικές τουλέτες και οι δυο κρατούσαν κόντρα στην πόρτα όσο οι άλλες δυο πλένονταν και λούζονταν στους νιπτήρες...

Ένας Αλβανός που ο γιος του είχε βάλει γομολάστιχα στο αυτί τριγύριζε μέσα στα δωμάτια να δείχνει το εύρημα που αφαίρεσαν οι γιατροί με φωνή στεντόρια γελώντας και ενοχλώντας ταλαιπωρημένους γονείς και παιδάκια...

Μια μουσουλμάνα έκανε πεντικιούρ ξύνοντας τις φτέρνες της με το νύχι στο διαδρομο ενώ τα τρία βλαστάρια της είχαν καβαλήσει ένα παιδικό καρότσι και έτρεχαν ουρλιάζοντας...


Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Την ίδια στιγμή που ο εγγονός μου μιλούσε χαμηλόφωνα έχοντας πλήρη επίγνωση του που βρίσκεται και απλά μου ζήτησε να τον πάω στο γραφείο των νοσηλευτριών ...όπου χτυπώντας την πόρτα μπήκε και ευχαρίστησε δια χειραψίας τις κυρίες λέγοντας:

''Ευχαριθτώ πολύ που με φροντίθατε και δεν πόνεθα θήμερα που έβγαλα τιθ αμυγδαλεθ μου''!

Το παιδί μας σ' αυτή την κοινωνία που φροντίσατε πολλοί ...πολύ μελετημένα ή πολύ αφελώς να ζήσει και να μεγαλώσει ...φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρει να επιβιώσει.

Αρνούμαι να σας τον χαρίσω ως πολίτη να τον ξεζουμίσετε, να τον χειρίζεστε κανονικότατα ως άβουλη μηχανή παραγωγής εσόδων, να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή η περιουσία του και η υγεία του ψυχική και σωματική ....αρνούμαι να θεωρείτε το δικό μου παιδί αναλώσιμο στα όποια πολιτικά παιχνίδια σας!

Αν μου μιλήσετε για ρατσισμό θα σας χαστουκίσω ....αν μου μιλήσετε για δικαιώματα θα σας κλωτσήσω στα...

Αν ξαναβρεθώ σε δημόσιο νοσοκομείο σας επιτρέπω να με φτύσετε στα μούτρα...θα ξεπουλιέμαι στην κυριολεξία και θα φροντίσω τα μέλη της οικογενείας μου αν τύχει και νοσήσουν να μη βρεθούν ούτε καν σε ιδιωτικές μονάδες εντός Ελλάδος...αλλά ακόμη και το πιο ασήμαντο να λύνεται ταξιδεύοντας στο εξωτερικό...

Και τέλος!

Θέλω να φύγω από αυτή τη χώρα που δε σέβεται στο ελάχιστο τους Ελληνες πολιτες που φορολογεί βάναυσα, αντιθέτως εξυπηρετεί και φροντίζει κάθε λογής τυχοδιώχτες και τζαμπατζήδες βαφτιζοντάς τους πολιτικούς πρόσφυγες ή μετανάστες ή μειονότητες ή δεν ξέρω και γω τι άλλο στα πλαίσια καθαρά και μόνο πολιτικού ή άλλου κέρδους!

Κι αν δεν τα καταφέρω να φύγω εγώ θα κάνω οτι περνά από το χέρι μου να φύγουν για να σωθούν τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου.

Anna Mihail Santorinaiou
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ