2017-11-09 08:00:32
Φωτογραφία για Οι 5 υποψηφιότητες του ελληνικού τελικού της Eurovision
Η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ αξιολόγησε όλες τις φετινές συμμετοχές, που υποβλήθηκαν από τις δισκογραφικές εταιρείες της χώρας, και προέκρινε τις πέντε από αυτές, προκειμένου να διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση στην 63η Eurovision που θα διεξαχθεί από 8-12 Μαϊου στη Λισαβόνα.

Η Αρετή Κετιμέ με το τραγούδι «Μην ξεχνάς τον ήλιο», οι Χοροσταλίτες με το «Από την Θράκη ως την Κρήτη», η Γιάννα Τερζή με το «Τ’ όνειρό μου», οι Duo Fina με το «Ίδιο τέμπο» και ο Τόνυ Βλάχος με το «Baila Jazz» είναι οι καλλιτέχνες που συνεχίζουν να ελπίζουν ότι θα βρεθούν στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

Ωστόσο, αυτό που μένει ακόμα για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή τους είναι ότι η κάθε δισκογραφική εταιρεία θα πρέπει να διαβεβαιώσει την ΕΡΤ πως θα καλύψει τα έξοδα της συμμετοχής μας για την Eurovision 2018.

Η καλλιτεχνική επιτροπή αποτελείται από τους: Δουρδουμπάκης Πέτρος, Κτιστάκης Δημήτρης, Κώστας Αλέξης, Μεσσήνης Μιχάλης, Πυλαρινός Ανδρέας, Σπυρόπουλος Μπαχ Γιάννης, Τσάρας Πανταζής και τον Αναστάσιο Συμεωνίδη, ο οποίος είναι ο φετινός πρόεδρος.

Η ημερομηνία και ο χώρος που θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, όπως και η δυνατότητα να ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ