2017-11-09 20:30:11
Φωτογραφία για Οι 3 τρόποι για να διακρίνεις αν μια online γνωριμία αξίζει
Τι είναι εκείνο που φανερώνει πως αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο με το άτομο που μιλάς για να βγεις και ένα δεύτερο ραντεβού;

Ζώντας σε ένα ψηφιακό κόσμο, κάνουμε τα περισσότερα εκεί. Παραγγέλνουμε, διαβάζουμε, παίζουμε, βρίσκουμε συνταγές, βρίσκουμε τη θεραπεία που θέλουμε για τη γρίπη μας, κλείνουμε ραντεβού. Πολλά και διάφορα γίνονται στο θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου. Και εμείς είμαστε μέρος του.

Προβάλλουμε καθημερινά τον εαυτό μας στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταλήγοντας πολλές φορές να γνωρίσουμε και νέα άτομα, νέους ερωτικούς συντρόφους. Πως λοιπόν μια online γνωριμία αξίζει; Τι είναι εκείνο που φανερώνει πως αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο με το άτομο που μιλάς για να βγεις και ένα δεύτερο ραντεβού;

1. Το διάστημα που μιλάτε

Το πρώτο δείγμα είναι το χρονικό διάστημα που μιλάτε. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στη στιγμή που ξεκινήσατε τη συνομιλία μέχρι τη στιγμή που κανονίσατε το πρώτο ραντεβού. Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 40% όσων μιλούσαν με το ενδεχόμενο ταίρι τους για πάνω από μια εβδομάδα σε συχνή βάση κατέληξαν να βγουν και δεύτερο ραντεβού και είναι μαζί σε αντίθεση με όσους ξεκινούν τη συνομιλία και αμέσως κανονίζουν να βρεθούν.


2. Η έξοδος να είναι καθημερινή

Να βγούμε το Σάββατο, σου στέλνει και εσύ σκέφτεσα αμέσως Ααα τέλεια με βάζει πάνω από τους φίλους του και οτιδήποτε είχε κανονίσει. Ξανασκέψου το γιατί δεν είναι ακριβώς έτσι. Ναι είναι θετικό που κάνει χώρο για να βγείτε αλλά το κάνει πολύ γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα, καλό είναι το πρώτο ραντεβού να είναι καθημερινή με την Πέμπτη να είναι την πιο ιδανική ημέρα και αν αξίζει θα κανονίσετε για το δεύτερο ραντεβού το οποίο ναι, πρέπει ή καλύτερα είναι καλό να είναι Σάββατο.

3. Ποτό και φαγητό

Το ποτό ή ο καφές είναι η συνηθέστερη λύση για το πρώτο ραντεβού. Όμως εκείνος που ξεχωρίζει γιατί αξίζει και αξίζει γιατί ξεχωρίζει είναι εκείνος που θα σου προτείνει ποτό και φαγητό. Και επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και δε γίνεται να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, και το σουβλάκι ή η πίτσα στο δείπνο ανήκει, αν και όχι με την πατροπαράδοτη και ολοκληρωτική έννοια.

Υ.Γ. Ακόμα και το φιλί καλό είναι να έρθει στο τέλος και να είναι τόσο όσο σε διάρκεια και ένταση για να υπάρχει και εξέλιξη στο επόμενο ραντεβού και να μην είναι όλα τόσο εύκολα.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ