2017-11-10 17:07:13
Φωτογραφία για Ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στις περιοχές της Δυτικής Αττικής
Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν τις τελευταίες μέρες έξι (6) άτομα. Συγκεκριμένα:

1. Πρωινές ώρες της 7-11-2017, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποίησαν έρευνες σε τέσσερις (4) οικίες και ένα (1) κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στις περιοχές της Μάνδρας και του Ασπροπύργου, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθηκαν τέσσερις (4) ημεδαποί για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Από τις έρευνες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -2.451- γραμμαρίων

Τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης

Τρία (3) περίστροφα

Ένα (1) κυνηγετικό όπλο

Τρεις (3) συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος

Δύο (2) σπαθιά

Δύο (2) μαχαίρια


Πλήθος φυσιγγίων

Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Μία (1) ζυγαριά ακριβείας

2. Εντοπίσθηκε, στις 2-11-2017 το απόγευμα στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου, αποθήκη με μεγάλο αριθμό προϊόντων απομίμησης-παρεμπορίου.

Συνελήφθησαν δύο (2) υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 25 και 36 ετών, υπεύθυνοι της αποθήκης.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράβαση του νόμου περί σημάτων.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας σχετικά με χώρο αποθήκευσης απομιμητικών προϊόντων γνωστών εταιρειών στην περιοχή των Αχαρνών, εντοπίσθηκε αποθήκη στην περιοχή, εντός της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -12.200- απομιμητικά ρολόγια, διαφόρων γνωστών εταιρειών.

Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι διαχειριστές της αποθήκης ήταν οι ανωτέρω δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την έξοδό τους από την αποθήκη ενώ ακόμη κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο τους, ως μέσο μεταφοράς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ