2017-11-12 00:19:58
Φωτογραφία για Ο Έντι ο Λέτσαμ στην ΠΑΛΑΙΡΟ δεν πρέπει να συλληφθεί με τίποτε!!
     "Το μόνο που πρέπει να τον συμβουλεύσουμε τον Έντι Λέτσαμ, (είναι ο Βρετανός που παράτησε τη βαρετή δουλειά του στο Λονδίνο και ήρθε να δουλέψει στην Πάλαιρο - (ΔEITE ΕΔΩ), ως συμπατριώτη μας πια (θέλει τώρα να πάει σε χιονοδρομικό για δουλειά, μάλλον του αρέσουν αυτές οι δουλειές που δεν κάνουν οι Έλληνες για να μην γίνουν «τα γκαρσόνια της Ευρώπης» που έλεγε ο Μεγάλος), είναι να προσέχει εκεί στην Πάλαιρο:

      Τους ξένους τους μαζεύουμε για ρευματοκλοπή λόγω ελλιπούς συνεννόησης και αντί να κάτσουν 4 μήνες στα μέρη μας φεύγουν στο φτερό"!

**********

      Βλέποντας τις εκλογές τις κεντροαριστεράς και τις διαφημίσεις της google με τον Απόστολο τον Πόντα να κάνει αυτή την άσεμνη χειρονομία (έτσι την καταλαβαίνω εγώ ρε παιδιά)    .....που θυμίζει το γνωστό γηπεδικό ομοερωτικό υπονοούμενο και βλέποντας τον μόνο υποψήφιο του ίδιου χώρου που έχει εμπειρία από τα media, τον Σταύρο τον Θεοδωράκη, να παρουσιάζεται με μια γκιλοτίνα (!) πάνω από το κεφάλι του, σκέφτηκα ότι τελειώνει κι αυτό...
.      Ο Κουφοντίνας γύρισε από το ταπεινό εξοχικό του -που τέτοιο δεν θα δούμε ποτέ εμείς οι μικροαστοί - μιάμιση ώρα νωρίτερα (ούτε αυτός δεν αντέχει έξω) και πάει κι αυτό, πρέπει τώρα να εστιάσουμε σε κείνο που λέγαμε παλιά, ότι θα έρθουν οι ξένοι και θα μας αγοράσουν στη φτήνια. Τελικά, δεν κάνουν και ουρά, ε; Άσε που μια εξαγωγική καινοτόμος εταιρία με προϊόντα μαστίχας στη Χίο φεύγει γιατί δεν αντέχει την φορολογία.

        Κι όμως, εμένα όλα αυτά μου θυμίζουν τον Άγγλο τον φίλο μας που μας ήρθε στην Πάλαιρο για δουλειά γιατί δεν άντεχε τις συνθήκες στη χώρα του. 

      Παρακαλώ τους φίλους εκπαιδευτικούς να απομακρυνθούν από την οθόνη και παρακαλώ τους φίλους στην Πάλαιρο να μην του πουν πως είναι το επάγγελμα που έκανε στη χώρα του εδώ στα καθ’ ημάς      Απλά θυμίζω ότι έφυγε από κει ο Έντι ο Λέτσαμ (ταιριαστό όνομα για Άγγλο, πάντως) γιατί όχι μόνο διαμαρτυρήθηκε μέσω των social media για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας κάτω από τις οποίες δούλευε, αλλά και φρόντισε να δείξει πόσο καλά περνάει εδώ.

        «Ο Έντι ανέφερε πως δεν μπορούσε να δουλεύει άλλο ως δάσκαλος στην Βρετανία, καθώς κάθε μέρα γυρνούσε σπίτι του στις 6μιση το απόγευμα, ενώ δούλευε από το πρωί και πάντα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των μη ρεαλιστικών -για εκείνον- στόχων που του ζητούσαν να εκπληρώσει οι προϊστάμενοί του»!!! Είχε στόχους στο σχολείο και γύρναγε από αυτό στις 6μιση… 

    «Η δουλειά αυτή με είχε καταστρέψει και συναισθηματικά και ψυχολογικά. Είχα 7 μαθήματα την ημέρα, 5 μέρες την εβδομάδα. Ήταν ένα απαίσιο πρόγραμμα» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ίδιος και γελάνε και οι εθνικές επέτειοι στα σχολεία που πήγαμε εμείς!

            Δεν έχω να προσθέσω πολλά, είναι μια ιστορική μέρα αύριο για την Κεντροαριστερά, τα προβλήματα σαν του Έντι του Λέτσαμ δεν μας απασχολούν άλλωστε. Το μόνο που πρέπει να τον συμβουλεύσουμε, ως συμπατριώτη μας πια (θέλει τώρα να πάει σε χιονοδρομικό για δουλειά, μάλλον του αρέσουν αυτές οι δουλειές που δεν κάνουν οι Έλληνες για να μην γίνουν «τα γκαρσόνια της Ευρώπης» που έλεγε ο Μεγάλος) είναι να προσέχει εκεί στην Πάλαιρο.

     Τους ξένους τους μαζεύουμε για ρευματοκλοπή λόγω ελλιπούς συνεννόησης και αντί να κάτσουν 4 μήνες στα μέρη μας φεύγουν στο φτερό!

Υ.Γ. Για τα σχόλια στο προηγούμενο blog μπορώ να πω ότι είμαι υπεύθυνος μόνο για όσα γράφω, όχι για όσα καταλαβαίνει ο καθένας.

Γ.Σ.

http://www.agrinionews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ