2017-11-12 23:00:21
Φωτογραφία για Το αστρολογικό προφίλ για τον μήνα Νοέμβριο- Σημαντικές όψεις και περάσματα
Γράφει ο αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

Ο Νοέμβριος μας υποδέχεται με θετικές όψεις μέχρι και την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου  που παρουσιάζει την πιο θετική του όψη, την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία. Έχουμε να περιμένουμε το θετικό τρίγωνο του Ήλιου –Ποσειδώνα στις 3, που εμπνέει και τροφοδοτεί με φαντασία τα εγχειρήματα των γεννημένων του πρώτου δεκαημέρου των ζωδίων του Νερού, την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 4, που δίνει ξεκαθαρίσματα και καταφέρνει να απαλλάξει πολλούς καταπιεσμένους από ενοχλητικούς συντρόφους, την ίδια μέρα που δημιουργείται μια όμορφη Πανσέληνος στις 12 μοίρες του Ταύρου, ικανής να φέρει την ηρεμία μετά την έκρηξη.

Στις 5 του μήνα ο Ερμής περνά στον Τοξότη, σε ένα πέρασμα διαρκείας που θα κρατήσει μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου του 2018. Τα λόγια θα είναι σκληρά και θα πληγώνουν, όμως παρ’ όλη την επιθετικότητα του λόγου, έχει σημασία ότι θα ακούγονται αλήθειες… ΣΚΛΗΡΕΣ αλήθειες.


Δυο μέρες μετά, την Τρίτη στις 7 του μήνα, έντονη και παθιάρα η Αφροδίτη  από τον Σκορπιό, μας προκαλεί και μας προσκαλεί σε μια περίοδο έντονων ερωτικών παθών, γοητευτικών, αλλά και πολλές φορές παράνομων προκλήσεων και ίντριγκας!!!

Θετικό το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 9 που σε συνδυασμό με 6το λειτουργικό φρένο που δίνει ο Κρόνος από τον Τοξότη με το τρίγωνό του στον ανατρεπτικό Ουρανό του Κριού, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έχουμε καλά αποτελέσματα, δεμένες καταστάσεις  και κέρδη που μπορούμε να μετρήσουμε την Δευτέρα 13 του μήνα, που η Αφροδίτη συναντά τον Δία δημιουργώντας την πιο καθαρή και θετική μέρα του Νοέμβρη.

Μικρής επιρροής όψεις του Ερμή με τον Ποσειδωνία ( τετράγωνο) και με τον Άρη εξάγωνο στις 14 και 17 του μήνα αντίστοιχα, αγκαλιάζουν μια κυρία ισχυρή όψη που παρουσιάζουν η Αφροδίτη στο τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα. Όψη που δίνει στο πάθος φαντασία αλλά και κέρδη συναισθηματικά και υλικά σε όσους γεννήθηκαν αρχές δεύτερου δεκαημέρου των ζωδίων του Νερού.

Το δύσκολο κομμάτι του Νοέμβρη αφορά τις 17,18,19 του μήνα. Δεν είναι μόνο το καινούργιο φεγγάρι στον Σκορπιό που έτσι κι αλλιώς είναι ένα δύσκολο και πολεμικό φεγγάρι, 18 του μήνα. Είναι ότι μια μέρα μετά, η άγρια όψη του Άρη με τον Πλούτωνα επιδεινώνει αυτό το εύφλεκτο τριήμερο που θα μπορούσε να μας προβληματίσει τόσο από άποψη γεγονότων κοινωνικού η κοσμικού χαρακτήρα, όσο και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Ο μήνας κλείνει με ουδέτερες όψεις, χαμηλής έντασης και μικρής επιρροής όπως το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 21, του τριγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 25 και η σύνοδος του Ερμή  με τον Κρόνο στις 28.

Τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τις αρνητικές επιδράσεις των περασμάτων του μήνα; Ρίξε μια ματιά στις πλανητικές ώρες κάθε μέρα για να ξέρεις πότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για να πετύχεις τις επιδιώξεις σου και πότε  να παύσεις τις δραστηριότητές σου γιατί δεν σε ευνοούν οι συγκυρίες!

Συμπέρασμα

Σε γενικές γραμμές ο μήνας βοηθά να κινηθούν μετά από την περίοδο στασιμότητας του Οκτώβρη καταστάσεις να υπάρχει καλύτερη κινητικότητα στο εμπόριο αλλά και να ανάψουν φωτιές κυρίως στα συναισθηματικά μας που χρειάζονται που και που για να μην τελματώνουν. O Περρής και η υπόλοιπη ομάδα του Astrology4u σας εύχεται καλό σας μήνα!

Μάθε για τις επιδράσεις που έχουν οι όψεις και τα περάσματα των πλανητών στην δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και τους συνεργάτες του Μάθε για το αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ