2017-11-15 09:30:26
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να σπάσεις ένα σπυράκι και να μην αφήσει σημάδι!
Η μάχη με τους δυσάρεστους επισκέπτες στο δέρμα μας φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ. Πώς θα καταφέρουμε, όμως, να απομακρύνουμε ένα σπυράκι χωρίς να αφήσουμε σημάδια στο πρόσωπό μας;

Αν και σεις δεν μπορείτε να αντισταθείτε στη θέα ενός σημαδιού στο προσωπό σας και το πειράζετε συνέχεια, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς θα το κάνετε χωρίς να αφήνετε πίσω μελανιές και ουλές.

Γνωρίζω και γω πως το να πειράζεις τα σημάδια που εμφανίζονται στο πρόσωπό σου μόνο καλό δεν είναι, αλλά με τον παρακάτω τρόπο ίσως το κάνουμε λιγάκι πιο «ακίνδυνο» Τι θα χρειαστείτε:

Δυο χαρτομάντηλα και σταθερά χέρια

Τι θα κάνετε:

Αφού πλύνετε τα χέρια και το πρόσωπό σας, θα πιάσετε με τους δείκτες τα χαρτομάντηλά σας. Θα τα τοποθετήσετε λιγάκι πιο μακριά από το σημείο που θέλετε και θα τραβήξετε απαλά το δέρμα προς τα έξω. Στη συνέχεια θα πατήσετε το σπυράκι με το γνωστό τρόπο.

Γιατί θα πετύχει:

Τραβώντας προς τα έξω το δέρμα θα καταφέρετε με μια κίνηση να αφαιρέσετε όσο περισσότερο υγρό από το σπυράκι σας και έτσι να το ξεφορτωθείτε ευκολότερα. Επίσης, χρησιμοποιώντας χαρτομάντηλα αποφεύγεται την επαφή του δέρματός σας.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ