2017-11-15 15:43:26
Φωτογραφία για Φονική κακοκαιρία με 9 νεκρούς και αγνοούμενους στη Δυτική Αττική - Σοκαριστικές εικόνες!
Ανείπωτη είναι η τραγωδία που βιώνει από τα ξημερώματα η δυτική Αττική - Νέα Πέραμος, Μάνδρα Αττικής, Μαγούλα, Ελευσίνα και Μέγαρα βρίσκονται στο επίκεντρο της βιβλικής καταστροφής, η οποία μέχρι τώρα έχει προκαλέσει το θάνατο εννέα ανθρώπων (επτά άνδρες και δύο γυναίκες), ενώ υπάρχουν και τουλάχιστον τρεις αγνοούμενοι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική...

Δύο ηλικιωμένοι, μία γυναίκα περίπου 82 ετών και ένας άνδρας σχεδόν 85, πνίγηκαν μέσα στα σπίτια τους στη Μάνδρα, στις οδούς Κοροπούλη και Αγαμέμνονος, αντίστοιχα. Μάλιστα το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας βρίσκεται ακόμα στο πλημμυρισμένο σπίτι της, καθώς η Πυροσβεστική δεν μπορεί να φθάσει στο σημείο.

Ακόμα ένας άνδρας, ηλικίας 65 ετών, εντοπίστηκε νεκρός σε προαύλιο χώρο, επίσης στη Μάνδρα Αττικής, στην οδό Στάμου. Μία ηλικιωμένη από τη Μάνδρα Αττικής και συγκεκριμένα από την οδό Αίαντος βρέθηκε νεκρή στα κάγκελα της αυλής της. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι πνίγηκε στην προσπάθειά της να βγει από το σπίτι της.


Ένας οδηγός είχε απεγκλωβιστεί νεκρός, λίγο νωρίτερα, από το όχημά του στο 2ο – 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Μάνδρας – Θηβών.

Οι εικόνες από τις παραπάνω περιοχές αποτυπώνουν τη βιβλική καταστροφή που υπάρχει στο σημείο, ενώ οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με νερό και λάσπη. Υπόγεια και ισόγεια σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ οι κάτοικοι έχουν εγκλωβιστεί μέσα και σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης.

Πληροφορίες: ANT1
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ