2017-11-15 20:55:32
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Συνένωση και Συνεργασία των ιστολογίων enoplos.com & staratalogia.blogspot.gr
Ενημερώνουμε τους Φίλους  μας, ότι τα ιστολόγια enoplos.com & staratalogia.blogspot.gr, σεβόμενοι πάντα τους ανθρώπους που καθημερινά μας εμπιστεύονται, για την ενημέρωση τους, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και την θεματολογία μας, ώστε να δώσουμε στους αναγνώστες πιο πλούσια και αντικειμενική ενημέρωση, σε θέματα Άμυνας, Προσωπικού εν ενεργεία και αποστράτους, Ασφάλειας και Εθνικών Θεμάτων, με γνώμονα πάντα την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει, από τα δικά σας θέλω και ανάγκες.

Η συνένωση μας, θα γίνει σταδιακά, και σε δύο φάσεις ώστε να αποφύγουμε, την τυχόν σύγχυση που μπορεί να δημιουργηθεί από τους αναγνώστες μας, στην πρώτη φάση, για λίγο διάστημα, θα λειτουργούν και τα δύο ιστολόγια συγχρόνως, με την ίδια περίπου θεματολογία, αλλά με διαχειριστές τους συντάκτες και των δύο ιστολογίων μαζί. Στη δεύτερη φάση θα γίνει η τελική συνένωση των δύο ιστολογίων.

Είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό ξεκίνημα μας, θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλων σας και την επιτυχία του δεδομένη,  διότι η απόφαση μας αυτή πάρθηκε, μετά από πολύ συζήτηση μεταξύ μας και σκέψη, για το καλό του αναγνώστη μας. Επίσης θέλουμε να σας τονίσουμε σαφέστατα, ότι εμείς από την πλευρά μας, όπως κάναμε και στο παρελθόν, ότι θα προσπαθούμε καθημερινά, να σας κρατάμε ενήμερους, για όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Σας ευχαριστούμε Θερμά όλους, από σήμερα γινόμαστε, ο Ένοπλος που θα σας μιλάει μόνο με Σταράτα Λόγια!
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ