2017-11-16 10:03:07
Φωτογραφία για Οι αγορές πριν έρθει στον κόσμο το νεογέννητο
Αν δεν είναι το πρώτο μωρό της οικογένειας, τότε προφανώς έχεις μια ιδέα για όλα εκείνα που χρειάζονται. Για τη μεγάλη λίστα δηλαδή, με τα πράγματα που θα πρέπει να έχεις για τη φροντίδα του μωρού. Αν όμως είναι το πρώτο, σίγουρα η προετοιμασία είναι πιο απαιτητική. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Ακόμα και αν έχεις ξεχάσει κάτι και σε βουνό να ζεις, μπορείς να το παραγγείλεις μέσω Internet. Άσε που είναι προτιμότερο να δεις τι πραγματικά χρειάζεται, για να μην κάνεις περιττά έξοδα σε πράγματα που δεν θα χρειαστείς ποτέ στην πραγματικότητα.

Είναι εντυπωσιακό πώς ένα τόσο μικρό πλασματάκι μπορεί να χρειάζεται τόσα πολλά πράγματα. Ο όγκος των πραγμάτων ενός νεογέννητου είναι απίστευτος και αυτό θα το διαπιστώσεις καλύτερα σε μετακινήσεις. Το πόσο εύκολα γεμίζεις ένα αυτοκίνητο με πράγματα του μωρού, είναι πάντα ένα θέμα.

Προφανώς στη λίστα είναι όλων των ειδών τα ρουχαλάκια
. Ρουχαλάκια για το σπίτι, για τον ύπνο, για εύκολο άλλαγμα. Άφθονα από αυτά, αφού τα ατυχήματα μέχρι και εσύ να συνηθίσεις πώς εφαρμόζει σωστά η πάνα θα είναι σχεδόν καθημερινά. Θα χρειαστείς όμως και ρουχαλάκια για τις εξόδους. Ολόσωμες φορμίτσες μπουφάν για το κρύο. Προτίμησε μαλακά υφάσματα. Στα καταστήματα θα βρεις μέχρι και τζιν για νεογέννητα αγοράκια ή φούστες από τούλι για νεογέννητα κοριτσάκια. Δεν είναι ό,τι πιο σοφό να φοράς υφάσματα σκληρά ή νάιλον στο τόσο ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Όσο ωραία και αν είναι κάποια από αυτά τα ρούχα προτεραιότητα είναι η υγεία του βρέφους.

Φυσικά θα χρειάζεσαι συνεχώς άφθονες πάνες. Ποτέ δεν είναι αρκετές… Ακόμη, σαλιάρες για τα ατυχήματα με το γάλα αλλά και γιατί τα μωρά πολύ συχνά έχουν αναγωγές. Μπιμπερό και πιπίλες στα απαραίτητα. Αποστειρωτή για τα μπιμπερό που θα διευκολύνει σημαντικά τη ζωή σου και θα είσαι σίγουρη ότι τα μπιμπερό έχουν αποστειρωθεί επαρκώς. Ενδοεπικοινωνία για να ακούς τι γίνεται όταν είσαι στην κουζίνα και μαγειρεύεις. Παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου απαραιτήτως και χωρίς άλλη συζήτηση. Ειδικά απορρυπαντικά για το πλύσιμο των ρούχων του μωρού. Κάποια μαλακά και απαλά παιχνιδάκια χωρίς αποσπώμενα μέρη. Ένα ειδικά διαμορφωμένο μπανάκι για ασφαλές μπάνιο. Αλλά και μουσικούλες για το νανούρισμά του… Εντάξει, μην του πάρεις στερεοφωνικό ακόμα. Έχεις καιρό! Άσε που τον πρώτο καιρό θα απολαμβάνεις τους ήχους που θα κάνει εκείνο Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ