2017-11-16 13:59:28
Φωτογραφία για Κραυγή αγωνίας από πολύτεκνο στρατιωτικό: Χάσαμε την αξιοπρέπειά μας
Κραυγή αγωνίας από πολύτεκνο στρατιωτικό: Απωλέσαμε την αξιοπρέπειά μας! - Επιστολή στο Armyvoice.gr περιγράφει την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι στρατιωτικοί  Η επιστολή που έφθασε στο Armyvoice.gr μόνο θλίψη μπορεί να προκαλεί για την κατάσταση που βιώνουν πολλά στελέχη. Πόσο μάλλον όταν ανήκουν στην κατηγορία των πολύτεκνων. Δείτε τι μας γράφει ένα από αυτά.

Είμαι  Αξιωματικός ΠΝ έγγαμος με τέσσερα παιδιά, από το 2010 που ξεκίνησε η οικονομική κρίση έγιναν μισθολογικές περικοπές στα στρατιωτικά στελέχη δυστυχώς ακραίες και οδυνηρές, προσωπικά μου μειώθηκε το ετήσιο εισόδημα άνω των 15000 ευρώ καθώς (περικοπή μισθού, πάγια οδοιπορικά, πάγωμα χρονοεπιδόματος, κατάργηση πολυτεκνικά δικαιώματα, κ.λ.π) και κάθε έτος περικόπτουν και αυξάνουν εισφορές, ο παραλογισμός είναι ότι δεν συμβαίνει και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και ειδικά σε μισθολόγια ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΒΟΥΛΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, κλπ.

Είμαστε τα σώματα Στρατού και Σώματα Ασφαλείας οι μοναδικοί που από τα μέτρα που έχουν παρθεί οικονομικά και ηθικά έχουμε απωλέσει την

1.Αξιοπρέπεια μας

2. Ποιότητα ζωής

3.Οικογένεια

4.Αδικίες Ηθικών αποκαταστάσεων

5. Βιώνουμε καθημερινά την απέχθεια, αδιαφορία της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας.

6 Είμαστε οι Διάσημοι στα ΜΜΕ ότι είμαστε υψηλόμισθοι και μόνο το δικό μας μισθολόγιο και παροχές ανακοινώνονται και ποτέ άλλων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ