2012-05-25 19:58:01
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που είχε «ανοίξει» 54 σπίτια στην Αττική, Η ΕΛ.ΑΣ. απέκρυψε ότι η ομάδα ΖΗΤΑ  έκανε τις κρίσιμες συλλήψεις
Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές σε διαμερίσματα και γραφεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Ήδη, έχουν συλληφθεί εννέα αλλοδαποί, ενώ δικογραφία έχει σχηματισεί σε βάρος συνολικά 11 μελών της σπείρας. Η άκρη του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται από το βράδυ της πέμπτης, όταν αστυνομικοί της ομάδας "Ζήτα", παρότι δεν αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Αστυνομία, συνέλαβαν στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας και Ασωπίου στις 11 τη νύχτα δύο από τους κατηγορούμενους και μέσω αυτών, η διαλευκάνθηκε η δράση της συμμορίας.

Οπως εξακριβώθηκε από την αστυνομία οι δράστες είχαν διαπράξει 54 διαρρήξεις διαμερισμάτων και γραφείων στις ακόλουθες περιοχές:

- 29 στην περιοχή της Κυψέλης.

- επτά στην περιοχή του Γκύζη.

- έξι στην περιοχή των Πατησίων.

- τρεις στην περιοχή των Εξαρχείων.

- δύο στο κέντρο της Αθήνας.


- μία στην περιοχή του Κολωνού.

- μία στην περιοχή του Ζωγράφου.

- μία στην περιοχή των Πετραλώνων.

- μία στην περιοχή του Ν. Κόσμου.

- μία στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων

- μία στην περιοχή του Ν. Ηρακλείου.

- μία στην περιοχή του Πειραιά.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε δύο διαμερίσματα στην Κυψέλη και σε ένα στα Πατήσια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικές συσκευές, ένα πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο, κάνναβη βάρους 117 γραμμαρίων, μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
 bloko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ