2017-11-18 00:01:00
Φωτογραφία για Το ΚΚΕ  δεν υποστήριζε  την εξέγερση στο Πολυτεχνείο και μιλούσε για προβοκάτορες
Κάθε χρόνο,την ίδια μέρα σε αυτή τη χώρα που ξεχνά να τιμήσει αληθινούς ήρωες της,κάποιοι τιμούν φανταστικούς ήρωες ενός αστικού μύθου,που αποτέλεσε την έναρξη τη σημερινής κατάντιας της χώρας μας.

Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973 καταδικάστηκαν απο το ριζοσπάστη ως υποκινούμενα απο τους Αμερικάνους και λοιπούς... αλλα λόγω της τροπής των πραγμάτων προσπάθησαν (επιτυχως) να τα οικειοποιηθούν Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν κατελυσε την δικτατορία αλλά το αντίθετο μας έφερε τον στυγνό και ηλίθιο δικτάτορα Ιωαννίδη ο οποίος ήταν υποχείριο των Αμερικανών, επιτέθηκε στον Μακάριο και οι Τούρκοι εισβάλανε στην Κύπρο με την Ελληνική στρατιωτική ηγεσία να μην είναι σε θέση να αμυνθεί.

"Πανσπουδαστική" (η φοιτητική εφημερίδα του ΚΚΕ) για το Πολυτεχνείο: "300 προβοκάτορες κατέλαβαν το Πολυτεχνείο". Οι σκέψεις και τα σχόλια, δικά σας»...

Το ΚΚΕ στην αρχή δεν είχε συμφωνήσει με αυτά που γίνονταν στο Πολυτεχνείο και έλεγε ότι ήταν προβοκάτορες. Ισως να είχε δίκιο αν λάβουμε υπ' όψη μας το τι ακολούθησε.
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ