2017-11-18 19:00:22
Φωτογραφία για 8 σημάδια ότι είναι έτοιμος… να πέσει
Τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι ο άντρας για τον οποίο ενδιαφέρεσαι είναι έτοιμος να υποκύψει στη γοητεία σου.

Αλλάζει το πρόγραμμά του για χάρη σου

Έχει υποχρεώσεις, αλλά αν πρόκειται για μια έξοδο μαζί σου, βρίσκει χρόνο, ακυρώνει επαγγελματικά ραντεβού ή θυσιάζει την ξεκούρασή του. Κι αυτό κάτι πρέπει να σου λέει.

Σου στέλνει πρώτος

Αν μέχρι τώρα εσύ ήσουν πάντα εκείνη που ξεκινούσε τις συζητήσεις στο Messenger, έπαιρνε τηλέφωνα ή έστελνε μηνύματα, αλλά πλέον άλλαξαν οι ρόλοι και εκείνος δεν αντέχει παρά μερικές ώρες «σιωπής» ανάμεσά σας, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία: Έχει πέσει στα δίχτυα σου.

Προσφέρεται να σου γνωρίσει τους φίλους του

Δεν το κάνει για τον καθένα, κι αυτό σημαίνει ότι θέλει να πάρει την έγκρισή τους για να προχωρήσει παρακάτω μαζί σου.

…και να γνωρίσει τους δικούς σου φίλους

Δύσκολα μπαίνει κανείς στον κόπο να γνωρίσει αγνώστους – πόσο μάλλον αν πρόκειται για κοριτσοπαρέα που ξέρει πως θα τον περάσει από… κόσκινο, αν δεν ενδιαφέρεται για σένα.


Νοιάζεται για σένα και το δείχνει, έστω και διακριτικά

Ανησυχεί αν αρρωστήσεις, προσφέρεται να σε βοηθήσει αν του εκμυστηρευτείς κάποιο πρόβλημα, ακούει προσεκτικά, σου δίνει συμβουλές και κάνει μικρές κινήσεις που φανερώνουν έγνοια.

Υπολογίζει τη γνώμη σου

Αν με τη σειρά του, εκμυστηρεύεται και τα δικά του προβλήματα σε σένα και θέλει την άποψή σου, αυτό φανερώνει ότι σε εμπιστεύεται και ότι σε εκτιμά. Και η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση είναι δύο σημαντικά σημάδια ότι το βλέπει αρκετά σοβαρά.

Αναφέρεται στο μέλλον (μαζί σου)

Μπορεί να είστε ακόμα στα πρώτα ραντεβού και στην φάση προσέγγισης και φλερτ, αλλά αν «πιάσεις» στον αέρα αναφορές για το μέλλον, άφθονα «θα», σχέδια σε α’ πληθυντικό και άλλα παρόμοια, να ξέρεις ότι σκέφτεται ήδη πώς θα είναι το μέλλον σας – έστω το άμεσο - ως ζευγάρι.

Ζηλεύει – κι ας ντρέπεται να το δείξει

Αν του αναφέρεις ότι θα βγεις με έναν φίλο σου και στραβώνει… Αν σε ρωτάει ποιος είναι αυτός που σχολιάζει κάτω από τις φωτογραφίες σου στα social… Αν προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο πρώην σου… Τότε, έστω και ασυνείδητα, δείχνει την κτητικότητά του και την ανάγκη του να γίνεις (μόνο) δική του.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λαθρέμποροι της προσδοκίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λαθρέμποροι της προσδοκίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ