2017-11-19 17:40:15
Φωτογραφία για Αναβολή...
Σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται ο δημοφιλής ηθοποιός προκειμένου να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία νέα κωμική σειρά το σενάριο της οποίας θα υπογράφει η Τίνα Καμπίτση, ενώ τη σκηνοθεσία θα επιμελείται ο Ανδρέας Μορφονιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TvΈθνος, υπήρξε η σκέψη η νέα κωμωδία να βγει στον αέρα του καναλιού του Αμαρουσίου στο δεύτερο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο αυτήν τη στιγμή είναι να πάει για το φθινόπωρο του 2018.

Παρά τις διαρροές που υπήρχαν για adaptation ξένης σειράς πρόκειται για πρωτότυπο ελληνικό σενάριο. Το στόρι που είναι ακόμη υπό διαμόρφωση αφορά στην αναγκαστική συγκαοτοίκηση προσώπων σε τρία διαφορετικά σπίτια. Ωστόσο, τα πρόσωπα που μένουν μαζί σε αυτά τα τρία σπίτια συνδέονται κατά κάποιον τρόπο μεταξύ τους και θα συμβούν διάφορα ευτράπελα. Το στήσιμο θα κινείται στη λογική του sitcom χωρίς εξωτερικά γυρίσματα. Πλην του Γιάννη Μπέζου, που είναι θετικός στην τηλεοπτική επιστροφή του, δεν έχουν γίνει προς το παρόν άλλες συζητήσεις με ηθοποιούς οι οποίοι θα πλαισιώνουν το πρωταγωνιστικό καστ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ