2017-11-20 13:13:49
Φωτογραφία για Διάσπαση των Υπηρεσιών Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Η Πάλαιρος θα ανήκει στην Αιτωλία (Μεσολόγγι) και ο υπόλοιπος δήμος στην Ακαρνανία (Αγρίνιο)!!
            Αίσθηση προκαλεί το νέο προεδρικό διάταγμα υπ.αρ. 134/17 (ΦΕΚ 168 Α’/6-11-2017) «Οργανισμός Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

     Με βάση όσα προβλέπονται στο νέο οργανισμό του Υπουργείου Εργασίας έχουμε διάσπαση  των Υπηρεσιών Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και ενώ ολόκληρος ο δήμος μεταφέρεται στο Αγρίνιο, ταυτόχρονα διασπάται μόνο το δημοτικό διαμέρισμα της Παλαίρου το οποίο θα ανήκει στο Μεσολόγγι. 

   

      Σύμφωνα με τα άρθρα 47 και 49 του ανωτέρω Π.Δ. έχουμε:

α)-Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Ακαρνανίας, με έδρα το Αγρίνιο και αρμοδιότητα: στα όρια των Δήμων Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Θέρμου και Ακτίου-Βόνιτσας (πλην του Δημοτικού Διαμερίσματος Παλαίρου) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας

β)-Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Αιτωλίας με έδρα το Μεσολόγγι και αρμοδιότητα: στα όρια των Δήμων Μεσολογγίου, Ναυπακτίας, Ξηρομέρου και του Δημοτικού Διαμερίσματος Παλαίρου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

    Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη ασυνεννοησία στους δημότες αφού η Πάλαιρος θα ανήκει στο Μεσολόγγι και τα γειτονικά χωριά Πογωνιά, Πλαγιά, Περατιά και ολόκληρος ο δήμος θα υποστηρίζονται απο το Αγρίνιο και ταυτόχρονα ταλαιπωρία αφού το κοινό θα μετακινείται ως μπαλάκι από την μια Υπηρεσία στην άλλη ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΦΕΚ Τεύχος Α’ 168/06.11.2017

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ