2017-11-20 14:09:17
Φωτογραφία για Προπηλακίστηκαν αστυνομικοί στη χθεσινή ποδοσφαιρική συνάντηση Ολυμπιακός Βόλου- ΝΠΣΒ (Video)
Σύμφωνα με το Video (5.58΄) του Voloslive.gr η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου και ειδικότερα ο δήμαρχος Θάνος θεοδώρου αλλά και άλλα άτομα των οποίων τα πρόσωπα διακρίνονται ολοκάθαρα

στο Video,  κινήθηκαν και προπηλάκισαν αστυνομικούς και ιδιαίτερα αξιωματικό, ο οποίος επέβλεπε περισσότερους από 20 αστυνομικούς των ομάδων ΟΠΚΕ,  όταν εκείνος πλησίασε για να δώσει εντολές στους αστυνομικούς, αναγκάζοντάς τον σε φυγή,  προκειμένου να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερη ένταση.

Η υποχώρηση του αξιωματικού  εκλήφθηκε ως αδυναμία και η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου αλλά και ο ίδιος όπως φαίνεται στην εικόνα, κινήθηκαν απειλητικά προς τον αξιωματικό και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τους συγκρατούσαν με δυσκολία.

Το γεγονός αυτό όπως παρουσιάζεται στις εικόνες αποτελεί ντροπή για την πόλη και για το θεσμό της ΕΛ.ΑΣ και εάν δεν έγιναν συλλήψεις κατά τη χθεσινή ημέρα, για λόγους στρατηγικής, αυτές θα πρέπει να γίνουν σήμερα στα πλαίσια του αυτοφώρου και το σχηματισμό δικογραφιών,  με το νόμο περί βίας εντός αθλητικών χώρων. Είμαστε σίγουροι πως οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Μαγνησίας και ο επικεφαλής Ταξίαρχος κος Ιωάννης Τόλιας,  γνωρίζουν τη δουλειά τους και δεν περιμένουν  υποδείξεις.


Κάποιοι,  επιτέλους πρέπει να αντιληφθούν ότι η πόλη δεν είναι «μαγαζί» τους και οι πολίτες υποχρεούνται να σέβονται τους νόμους και την αστυνομία ως θεσμό.

Οι δε αστυνομικοί υπάλληλοι θα αισθανθούν ότι η ηγεσία τους, τους προφυλάσσει από την οποιαδήποτε απειλή της σωματικής τους ακεραιότητας.

Δείτε το video από το 5.58΄και έπειτα

http://securnews.gr
_
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ