2017-11-21 18:53:14
Φωτογραφία για Aλέξανδρος Μαλλιάς: «Περιφερειακές Εξελίξεις και ο Ρόλος της Ελλάδας»
Την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου του 2017 το New York College Θεσσαλονίκης οργάνωσε ημερίδα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης με θέμα: «Περιφερειακές Εξελίξεις και ο Ρόλος της Ελλάδας». Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Κέντρο Γεωπολιτικών Αναλύσεων του New York College, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, την επίσημη υποστήριξη της Υπηρεσίας Europe Direct του Δήμου Θεσσαλονίκης και την επίσημη υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, παρουσία πολιτικών και ακαδημαϊκών της Βορείου Ελλάδος.

Η κατάμεστη αίθουσα του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης όπου φιλοξένησε την εκδήλωση του New York College. Στην εν λόγω ημερίδα πραγματοποιήθηκε αναφορά και ανάλυση θεμάτων που αφορούν στις στρατηγικές συνεργασίες και στα ερωτήματα ασφαλείας στην νοτιοανατολική Μεσόγειο, στην Τουρκία και στο ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή, στο ρόλο των Η.Π.Α., στο Προσφυγικό, στα Θέματα Ενέργειας με εστίαση στην Κύπρο, στην Ισλαμική Τρομοκρατία και τα δίκτυα-δράση της στην Ευρώπη και στις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της Συρίας. Όλα τα παραπάνω συνδέθηκαν με την Ελλάδα, ο ρόλος της οποία αναλύθηκε διεξοδικώς από τους ιδιαίτερα σημαντικούς Ομιλητές της Εκδήλωσης.


   ==========================================

 Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2017. Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας
geopolitics
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ