2017-11-22 07:11:20
Φωτογραφία για Πώς να βάλεις το σπίτι σου σε τάξη σε δέκα βήματα
Η ψυχική ηρεμία σχετίζεται άμεσα με την οργάνωση που υπάρχει στη ζωή σου και συγκεκριμένα στον προσωπικό σου χώρο. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ότι η κακή διάθεση μπορεί να οφείλεται στην ακαταστασία του σπιτιού; Η σωστή οργάνωση όχι μόνο μπορεί να διευκολύνει την καθημερινότητα σου αλλά και να την αλλάξει ριζικά.

Αν υπάρχει μία εποχή που προστάζει αλλαγές τότε αυτή είναι σίγουρα ο χειμώνας. Τα tips που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις με εύκολο τρόπο την οργανωτικότητα που χρειάζεσαι.

Στην είσοδο του σπιτιού

1. Για να μην ψάχνεις κάθε φορά τα κλειδιά του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σου τοποθέτησε τα σε ένα κουτί με χωρίσματα ή κρέμασέ τα σε ένα κρίκο δίπλα στην πόρτα.

2. Μην αφήνεις ποτέ τα σκουπίδια στην είσοδο του σπιτιού.

Στην κουζίνα

3. Εξοικονόμησε περισσότερο χώρο στην κουζίνα με το να κρεμάσεις σε κρίκους όσες κουτάλες η σπάτουλες δεν χρησιμοποιείς.


4.Για να μην χάνεις χρόνο κάθε φορά που μαγειρεύεις, τοποθέτησε το ελαιόλαδο μαζί με το αλάτι και το πιπέρι σε ένα από τα πιο κοντινά ράφια της κουζίνας.

Στο μπάνιο

5. Σε περίπτωση που χάνεις συχνά το νυχοκόπτη τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι απλά ένα μαγνητάκι. Τοποθέτησέ το ακριβώς μπροστά στο ντουλαπάκι του μπάνιου και έτσι δεν θα τον χάσεις ποτέ ξανά.

6. Το να έχεις όλα τα σύνεργα του μακιγιάζ (όπως κραγιόν, πινέλα και βουρτσάκια) μέσα σε ένα νεσεσέρ δεν αποτελεί καλή λύση. Αντί αυτού προτίμησε να τα τοποθετήσεις σε ψηλά ποτήρια νερού.

Στην ντουλάπα

7. Για να έχεις συγκεντρωμένα όλα τα ρούχα που προορίζονται για δωρεές τοποθέτησε τα μέσα σε ένα ψάθινο καλάθι.

8. Κάθε φορά που βγάζεις κάποιο ρούχο από την κρεμάστρα μην την αφήνεις ανάμεσα στα υπόλοιπα αλλά τοποθέτησε τη σε ένα μέρος αποκλειστικά για αυτές.

Στο γραφείο

9. Αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις ποια χαρτιά πρέπει να κρατήσεις ήρθε η ώρα να τα οργανώσεις σωστά. Άδειασε ένα συρτάρι του γραφείου και συγκέντρωσε τα όλα εκεί.

10. Ανακύκλωσε όσες εφημερίδες ή περιοδικά δεν χρειάζεσαι πλέον. ​
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ