2017-11-22 17:36:25
Φωτογραφία για Στιλάτη vs ζεστή: Τα tricks που χρησιμοποιούν στην εμφάνισή τους τα fashion girls
Όταν πέφτει αρκετά η θερμοκρασία, οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε συχνά το εξής δίλημμα: να θυσιάσω το στιλ μου για να κρατηθώ ζεστή; Η αλήθεια είναι ότι τα πολύ βαριά ρούχα, αυτά δηλαδή που είναι τα ιδανικότερα για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα, δεν είναι τόσο γουστόζικα όσα τα ...ανάλαφρα και τα ντελικάτα κομμάτια άλλων εποχών, πόσω μάλλον που πολλές φορές χρειάζεται να φορέσουμε μαζί περισσότερα από ένα βαριά fashion items (μπουφάν, κασκόλ, γάντια κ.ά).

Τα κορίτσια της μόδας (μοντέλα, fashion bloggers, fashion editors, influencers) έχουν, ωστόσο, βρει τους τρόπους για να εντάξουν στις χειμερινές εμφανίσεις τους κομμάτια που θα τις κρατήσουν ζεστές χωρίς να τους στερήσουν πόντους από το στιλ τους.  Κάλτσες, κασκόλ, σκουφάκια, καλσόν, ζιβάγκο, φούτερ, σακάκια και μπουφάν βρίσκουν την ιδανική θέση σε εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν. Δες πώς:

1- Φόρεσε τις κάλτσες με τα ξώφτερνα φλατ (mules) σου: Η μόδα με τα ξώφτερνα ήρθε για μείνει και ...τον χειμώνα, μόνο που το κρύο δεν επιτρέπει να τα φοράς έτσι. Δοκίμασέ τα μ' ένα ζευγάρι κάλτσες και δεν θα χάσεις!


2- Φόρεσε περισσότερα από ένα πανωφόρια: Όταν εκεί έξω κάνει παγωνιά, δυο πανωφόρια είναι καλύτερα από ένα. Συνδύασε ένα λεπτό πανωφόρι, όπως ένα denim jacket ή σακάκι, μ' ένα πιο βαρύ, όπως το puffer coat σου (φουσκωτό) ή το παλτό σου.

3- Φόρεσε ζιβάγκο μέσα από το φόρεμά σου: Θα σε κρατήσει πιο ζεστή απ' ό,τι ένα φουλάρι ή κασκόλ.

4- Φόρεσε το καλσόν σου με κάλτσες: Αν σκοπεύεις να φορέσεις μια κοντή φούστα με λεπτό καλσόν, μια καλή ιδέα για να κρατήσεις ζεστά τα πόδια σου είναι ένα φορέσεις και ένα ζευγάρι κάλτσες κοντές ή και μέχρι το γόνατο ή και πάνω απ' αυτό.

5- Φόρεσε καλσόν κάτω από το τζιν σου με τα σκισίματα: Είναι η πιο στιλάτη λύση για να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν.

6- Φόρεσε μια φούτερ μπλούζα ή μια hoodie (με κουκούλα): Η πιο cozy επιλογή που μπορείς να κάνεις σε μια κρύα μέρα μπορεί να αποδειχτεί μια εξαιρετικά στιλάτη ιδέα αν συνδυαστεί με λιγότερο cosy κομμάτια.

7- Φόρεσε ένα παντελόνι κάτω από το φόρεμά σου: Ο συνδυασμός αυτός έγινε μόδα την περσινή χρονιά και αποδείχτηκε μια εξαιρετική επιλογή στιλ και άνεσης , ιδίως τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ