2017-11-22 19:55:22
Φωτογραφία για Απόλυτα δικαιωμένος νιώθει ένας Βρετανός που ήρθε να δουλέψει στην Ελλάδα!
Χωρίς να πτοηθεί καθόλου από την κρίση, ένας Βρετανός πήρε το ρίσκο να έρθει να εργαστεί στην Ελλάδα και περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του νιώθοντας απολύτως δικαιωμένος!

Ο Έντι Λεντσαμ παραιτήθηκε από δάσκαλος και ήρθε στην Ελλάδα να δουλέψει σε πολυτελές θέρετρο. Η ιστορία του έχει γίνει viral στα βρετανικά μέσα.

Ο ίδιος είχε διαμαρτυρηθεί -με αναρτήσεις του στα social media- για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας του, λέγοντας ότι κάθε μέρα γυρνούσε σπίτι του στις 6μιση το απόγευμα, ενώ δούλευε από το πρωί, και πάντα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των μη ρεαλιστικών -για εκείνον- στόχων που του ζητούσαν οι προϊστάμενοί του να εκπληρώσει.

Σε βίντεο που δημοσίευσε, ο 22χρονος κατηγορεί μάλιστα τους δασκάλους, λέγοντας πως δεν προετοιμάζουν σωστά τους νέους εργαζόμενους και πως τους εκμεταλλεύονται.

«Η δουλειά αυτή με είχε καταστρέψει και συναισθηματικά και ψυχολογικά. Είχα 7 μαθήματα την ημέρα, 5 μέρες την εβδομάδα. Ήταν ένα απαίσιο πρόγραμμα» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Έτσι, παραιτήθηκε και ήρθε στην Ελλάδα για να εργαστεί σε ένα ξενοδοχείο στην Πάλαιρο της Αιτωλοακαρνανίας, περνώντας το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του!

«Η δουλειά μου είναι καλύτερη κι από τις διακοπές σας» έγραφε, αναρτώντας συνέχεια φωτογραφίες.

Πηγή: nooz.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ