2017-11-23 07:11:25
Φωτογραφία για Τι έχει να δώσει η floral γραβάτα στο μουντό φθινοπωρινό στυλ σου
Ξέρεις καλά ότι η γραβάτα αποτελεί μια λεπτομέρεια που μπορεί να «απογειώσει» ή να «θάψει» χωρίς πολλά-πολλά την εκάστοτε εμφάνισή σου. Μια λεπτομέρεια αναμφίβολα σημαντική, την οποία, ωστόσο, οι περισσότεροι άντρες -πολύ δε περισσότερο εκείνοι που είναι αναγκασμένοι να «επιβιώνουν» σε ένα εργασιακό περιβάλλον που επιβάλει ένα «σοβαρό» dress code- τείνουν να την παραβλέπουν, επιλέγοντας κομμάτια που δεν ξεχωρίζουν ακριβώς για το στυλ τους. Κομμάτια φαρδιά, γυαλιστερά, με βαρετά σχέδια ή, ακόμη χειρότερα, φθαρμένα, που, εν τέλει, καταλήγουν γύρω από έναν αντρικό λαιμό απλά και μόνο «γιατί πρέπει».

Από την άλλη, βέβαια, η γραβάτα δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί ένα αξεσουάρ που «μιλά» για το γούστο αυτού που το φορά -το αν, δηλαδή, ο φέρων είναι ένας άνθρωπος που σέβεται όχι μόνο τους κανόνες της εταιρείας στην οποία εργάζεται αλλά, προπάντων, το στυλ του. Αν λοιπόν (θεωρείς ότι) ανήκεις σε αυτή την τελευταία εκλεκτή «ράτσα» αρσενικών, τότε καλό θα ήταν να λάβεις υπόψη ότι υπάρχει τρόπος για να φορέσεις τη γραβάτα χωρίς να χαλάσεις την εικόνα σου και τον οποίο στον δείχνει ο Miles Teller.


Εκτός από το σωστό πλάτος, το κομμάτι που «μοστράρει» ο πρωταγωνιστής των Χωρίς Μέτρο, Fantastic Four και Bleed For This σε κάποια από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του, ξεχωρίζει ακόμη για το διακριτικό floral print του. Ένα σχέδιο που δένει αρμονικά με το navy blue κοστούμι του, παίζοντας παράλληλα ιδανικά το παιχνίδι της αντίθεσης με το κατάλευκο πουκάμισό.

Αν λοιπόν θέλεις να κλέψεις λίγη έστω από τη λάμψη ενός από τα ανερχόμενα style icons της λεγόμενης «Μέκκας του κινηματογράφου», διάλεξε μια γραβάτα με εξίσου «παιχνιδιάρικο» και, συνάμα, διακριτικό print και συνδύασέ την άφοβα με κάποιο απαραιτήτως μονόχρωμο κοστούμι, λαμβάνοντας, ωστόσο, υπόψη τη βασική της απόχρωση -στην περίπτωση της συγκεκριμένης εμφάνισης του Teller, το χρυσό της γραβάτας του ταιριάζει με το βαθύ, αριστοκρατικό μπλε του κοστουμιού, ενώ μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική θα μπορούσε να είναι ο συνδυασμός ενός λαιμοδέτη που έχει ως βασικό του χρώμα κάποια έντονη απόχρωση του κόκκινου σε συνδυασμό με γκρι κοστούμι.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ