2017-11-24 11:51:08
Φωτογραφία για Βίκυ Παγιατάκη: Δε θα πιστεύετε ποιο ήταν το μεγαλύτερό της κόμπλεξ
Δεν κρύβει την ηλικία της αλλά δεν τη διατυμπανίζει. Αγαπά το χρόνο που περνά γιατί έχει ζήσει μια υπέροχη ζωή γεμάτη με δυνατές εμπειρίες. Φοβάται το γάμο και υποστηρίζει πως οφείλεται στα δικά της παιδικά βιώματα όμως δε φοβήθηκε να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Η Βίκυ Παγιατάκη μιλά στο People για την εικόνα της αλλά και για τους άντρες της ζωής της.

Η σχέση με το χρόνο και την εικόνα της

«Ενώ όταν ήμουν μικρή είχα μεγάλη στενοχώρια με τα μάγουλά μου, αυτό με έσωσε στα γεράματα. Με ρωτάνε “βάζεις κολλαγόνο;” και τους απαντώ ότι εγώ πρέπει να βγάλω, έχω παρακαταθήκη από νωρίς! Ήμουν για χρόνια κομπλεξική με αυτό. Θυμάμαι ότι μια αείμνηστη δημοσιογράφος είχε γράψει “πώς της επιτρέπουν με αυτά τα μάγουλα να εμφανίζεται στην τηλεόραση;”. Έτσι το είδε. Προσέχω τον εαυτό μου, όχι μόνο για την ομορφιά. Κάνω υγιεινή ζωή εδώ και πολλά χρόνια. Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω, γυμνάζομαι
. Όχι για να είμαι ωραία, αλλά για να διατηρηθώ. Πλέον θα βγω μόνο μία φορά την εβδομάδα. Παλιότερα ήμουν ένα τρελό και ανήσυχο νιάτο, αλλά από κάποια στιγμή και μετά είπα ότι έπρεπε να μαζευτώ. Και ακριβώς αυτό έκανα. Πιστεύω πως είναι πολύ σοφό να προσαρμόζεσαι στην ηλικία σου. Δεν μπορώ να σκεφτώ να είμαι 60 plus και να κυνηγάω 25άρηδες ή 30άρηδες. Όχι ότι είναι κακό. Αλλά η κάθε ηλικία έχει τις χάρες της και πρέπει να τις βιώνουμε όλες. Όλα τα πράγματα στη φύση έχουν γέννηση, ζενίθ, ναδίρ. Τι να κάνουμε; Επειδή έχω και μια γεμάτη ζωή, είμαι ευχαριστημένη. Προτρέπω τους ανθρώπους να ζουν και να κυνηγάνε τα όνειρά τους. Να μην έχουν τη θλίψη τού “δεν δοκίμασα”».

Ο έρωτας και οι άντρες

«Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες, αλλά αυτό το “αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου” πάντα μου φαινόταν πολύ δραματικό. Ποτέ δεν είπα ότι θα έχω έναν άντρα στη ζωή μου κι όταν το ακούω με τρομάζει λίγο, μου φαίνεται πνιγηρό. Αν σκέφτεσαι έτσι, ακόμα κι αν βρεις τον άντρα της ζωής σου δεν θα ξέρεις να τον κρατήσεις. Όχι ότι δεν ερωτεύτηκα, ότι δεν έκλαψα. Όλα αυτά συνέβησαν. Όμως, φοβόμουν πάντα το γάμο. Ίσως επειδή ο γάμος των γονιών μου ήταν τερατώδης, δεν ήθελα να παντρευτώ. Ήθελα, όταν ζορίζομαι, να παίρνω την τσάντα μου και να φεύγω. Αν είχα ένα παιδί, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό – τουλάχιστον έτσι πίστευα. Και δεν ήθελα να δώσω τον πόνο σε ένα παιδί, αν δεν έβγαινε καλή η σχέση. Όμως, έχω πάρει αγάπη από τους άντρες, δεν έχω παράπονο. Είμαι γεμάτη κι αυτό φαίνεται και στην απλότητα που πλησιάζω έναν άνθρωπο. Έχω μία αυτάρκεια. Λέω αν είναι αυτό το μπουκάλι, τα 3/4 είναι Παγιατάκη, ας βάλει 1/4 και ο άλλος».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ