2017-11-30 00:50:07
Φωτογραφία για Δείτε πώς θα εκτυλιχτεί η υπόθεση του «Λόγω Τιμής» που επιστρέφει στις οθόνες μας!
Πολλά έχουν ακουστέι και έχουν γραφτεί για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής». Η σειρά του Mega με την παρέα των φοιτητών στην... Πάτρα, έχει αγαπηθεί όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση, ενώ έχει αναδείξει σημαντικούς πρωταγωνιστές.

Πριν μία εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως: «Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου έγραψε το πρώτο ή τα πρώτα επεισόδια. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχω και νομίζω ότι εκεί έχει μείνει το θέμα».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικού καναλιού και λάτρης της ποιοτικής ελληνικής μυθοπλασίας έχει βάλει στο μάτι τη σειρά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε στους δέκτες μας το Φθινόπωρο του 2018! Οι ήρωες που έχουν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων θα συναντηθούν πάλι με αφορμή ένα συγκλονιστικό γεγονός.

Πλέον οι ζωές όλων τους έχουν αλλάξει, κάποιοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια, άλλοι έχουν πάρει διαζύγιο, υπάρχουν αυτοί που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, εκείνοι που είναι επιτυχημένοι επαγγελματικά κι αυτοί που έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για μια πιο ήρεμη ζωή στην περιφέρεια. Όλοι τους όμως νιώθουν πάντα φίλοι μεταξύ τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ