2017-11-30 21:41:10
Φωτογραφία για Οι 32 νέοι «Top Gun» της Πολεμικής Αεροπορίας (11 ΦΩΤΟ)
Τα πτυχία τους πήραν οι 32 νέοι πιλότοι του ελληνικού «Τορ Gun» του σχολείου της Πολεμικής Αεροπορίας που από το 1976 προετοιμάζει τους φρουρούς των αιθέρων για να είναι ανά πάσα ώρα και στιγ­μή αξιόμαχοι και σε θέση να φέ­ρουν εις πέρας κάθε είδους αποστολή!

Η τελετή αποφοίτησης της 2ης Μικτής Σειράς του Σχο­λείου Οπλών Τακτικής (ΣΟΤ) για το τρέχον έτος πραγματοποιήθηκε την πε­ρασμένη Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας.

Τα συνολικά 32 στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, μαζί με τα τρία στελέχη του Στράτου Ξηράς που φοίτησαν το 2017 στη σχολή, πέρασαν ένα ένα μπροστά από τον αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχο Γιώργο Μπλιούμη και παρέλαβαν το δίπλωμά τους για τις άριστες επιδόσεις τους. Το Σχολείο Οπλών Τακτικής, το οποίο ιδρύθηκε το 1976 και εντάχθηκε το 1983 στο Κέντρο Αε­ροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), εκπαιδεύει τους... Τομ Κρουζ της Ελληνικής Πολεμικής Αε­ροπορίας, οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί επανειλημμένως και έχουν διαπρέψει σε ασκήσεις τό­σο εντός όσο και έκτος συ­νόρων.


Η συνολική διάρκεια κάθε σειράς είναι τρεις μή­νες. Στους ιπτάμενους σπουδαστές παρέχεται η απαραίτητη θεωρητική εκπαίδευση ώστε στη συνέχεια να κα­ταστούν ικανοί να παρακολουθή­σουν την ιδιαίτερα απαιτητική και δύ­σκολη πρακτική εκπαίδευση, που περιλαμβάνει, σχεδίαση και εκτέλεση αποστολών, με αποκορύφωμα τους σχηματισμούς Σύνθετων Αερο­πορικών Επιχειρήσεων.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

(ESPRESSO-30/11/2017 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr] - ΦΩΤΟ: haf.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΗΝΑΙΑ: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΗΝΑΙΑ: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ