2017-12-01 13:06:16
Φωτογραφία για Π.Ο.Ε.Σ. - Κοινωνικό μέρισμα και στρατιωτικοί - ενημέρωση, αντιμετώπιση προβλημάτων
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι.

Μετά τη σχετική ανακοίνωσή μας (δείτε εδώ) εμφανίστηκαν διαδικτυακά σχόλια ότι εξακολουθεί η εφαρμογή που έχει τεθεί σε λειτουργία για το κοινωνικό μέρισμα να μην εμφανίζει, ευτυχώς μικρό σε αριθμό (συμπέρασμα από τα σχόλια) συναδέλφους, ως μη ασφαλισμένους στον Ε.Φ.Κ.Α., με ευθεία μάλιστα συκοφαντική επίθεση στο πρόσωπο του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας και Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας, επικοινώνησε άμεσα, ως όφειλε, με ανώτατο στέλεχος της Η.ΔΙ.Κ.Α. (της εταιρίας που ανέλαβε τη διαχείριση της υπόψη εφαρμογής) και του ανέφερε το πρόβλημα, ζήτησε δε (το στέλεχος) οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται σε εν ενεργεία στρατιωτικούς να καταγράφεται και να ενημερώνεται άμεσα για επίλυση.

Κατόπιν τούτων παρακαλείσθε όπως, οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην εφαρμογή του κοινωνικού μερίσματος να το γνωρίσετε άμεσα στην Ομοσπονδία μας (τηλ. 2168004777), αναφέροντας επίθετο, όνομα και ΑΜΚΑ, προκειμένου να επιλυθεί το ταχύτερο δυνατόν.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ