2017-12-02 12:40:12
Φωτογραφία για Ο Τσίπρας αποφάσισε να ξεσπιτώσει χιλιάδες κόσμου με την ελπίδα να γλιτώσει νέο μνημόνιο
Γράφει ο Airetikos

Με ρωτάει φίλος: "μα γιατί ο Τσίπρας να δεχθεί το ξεσπίτωμα τόσου κόσμου;; Δεν φοβάται το πολιτικό κόστος;;"

Το ερώτημα εύλογο, αλλά η απάντηση βρίσκεται σε ειδήσεις των προηγούμενων μηνών όπου ΔΝΤ και Ευρωπαίοι δανειστές προειδοποιούσαν ότι αν δεν προχωρούσαν οι πλειστηριασμοί, οι τράπεζες μας θα χρειαζόντουσαν περαιτέρω ανακεφαλαιοποίηση.

Ο Τσίπρας δηλαδή, όπως παραδέχθηκε και ο Τσακαλώτος, για να γλιτώσει ένα νέο μνημόνιο (για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες), θα ξεσπιτώσει κόσμο.

Βέβαια κανείς δεν εξασφαλίζει στον Τσίπρα ότι οι πλειστηριασμοί θα δώσουν στα funds τέτοιο αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίζουν να αγοράζουν "κόκκινα" δάνεια τραπεζών, ούτε βέβαια ότι οι δανειστές δεν θα του επιβάλλουν ένα νέο μνημόνιο μέχρι το καλοκαίρι για άλλους δημοσιονομικούς λόγους....'

Επίσης ο Τσίπρας πήρε την επιλογή της εβδομαδιαίας φθοράς του από κάποιο λαϊκό σπίτι που θα χάνεται, ανεξάρτητα αν αυτό θα συνοδεύεται από ρίψη χημικών σε κλειστό ή ανοικτό χώρο. Γιατί το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών την άλλη εβδομάδα θα μείνει εκτός δικαστηρίων από τα ΜΑΤ, αλλά σίγουρα δεν θα αφήσει την συμμορία Τσίπρα να πλειστηριάσει σπίτια ανενόχλητη.

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/12/blog-post_92.html#ixzz506AafZ6L
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Χατζηνικολάου στην 1η θέση...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Χατζηνικολάου στην 1η θέση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ