2017-12-02 14:17:15
Φωτογραφία για Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες του χωρισμού
Έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από την ημέρα που κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι η Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη δεν είναι πια σε σχέση με τον Τζωρτζ Παπακώστα. Κι ενώ η ίδια αρχικά το διέψευσε, ήρθε μια (μάλλον τυχαία) αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη – στην εκπομπή της οποίας εμφανίζεται ως σεφ ο Παπακώστας- να ανατρέψει τα λεγόμενα της fashion blogger. Και το θέμα έχει μείνει εκεί, αφού κανείς από τους δυο (πρώην;) συντρόφους δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι – έστω κι αν έχουν περάσει έξι μήνες  από την τελευταία κοινή τους εμφάνιση (από τον περασμένο Ιούλιο, σε fashion event).

Η Πατρίσια, βεβαίως, ανταποκρίνεται σε καλέσματα που αφορούν τη μόδα και το στιλ και έτσι την είδαμε στο πάρτι που διοργάνωσε η Diesel τη χθεσινή βραδιά. Μάλιστα, πόζαρε με δυο μοντέρνα κορίτσια της τηλεόρασης και του θεάτρου, τη Τζωρτζίνα Λιώση και τη Λίλα Μπακλέση, που ως πολύ καλές φίλες πήγαν παρέα στο event.

Ντυμένη μ’ ένα total black look, η Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη έδειχνε εξαιρετικά όμορφη και λαμπερή. Όσο για τη σχέση της με τον Παπακώστα, ο χρόνος θα δείξει τι πραγματικά συμβαίνει με το ζευγάρι.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ