2012-05-26 13:23:13
Φωτογραφία για Θέλει κούπα με την Πορτογαλία ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως θα ικανοποιηθεί πλήρως από την καριέρα του όταν κατακτήσει τίτλο με την Πορτογαλίας. Διαβάστε τι είπε και για τον όμιλο της εθνικής του στο Euro 2012.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει κάθε μεγάλο τίτλο. Έχει πάρει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο σε Αγγλία και Ισπανία, ενώ έχει στο παλμαρέ του και ένα Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, με την εθνική ομάδα της χώρας του δεν έχει ευτυχίσει ως τώρα να χαμογελάσει.

Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα ήθελε να κατακτήσει κάποιον τίτλο με την εθνική Πορτογαλίας. Ο 27χρονος το 2004 έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό βλέποντας την ομάδα του να χάνει στον τελικό του Euro από την Ελλάδα, ενώ δύο χρόνια μετά ηττήθηκε στον μικρό τελικό του Μουντιάλ από τη Γερμανία.

Επομένως, το τρόπαιο με την εθνική του ομάδα είναι το μόνο που του λείπει. Ο Ρονάλντο δήλωσε πως όταν εκπληρώσει αυτή του την επιθυμία τότε θα είναι πλήρως ικανοποιημένος με την καριέρα του, ενώ αρχικά έκανε ένα σχόλιο για τον όμιλο της Πορτογαλίας στο Euro: "Η Πορτογαλία δεν είναι φαβορί. Αυτό είναι πολύ λογικό, αφού είμαστε μία νεανική ομάδα με έναν νεαρό προπονητή. Η πίεση είναι μεγαλύτερη για ομάδες όπως οι Γερμανία, Ολλανδία και φυσικά Ισπανία".


"Ήταν απογοητευτικό όταν είδα την κλήρωση, καθώς βρισκόμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι θετικό, πως θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι κόντρα σε Ολλανδία και Γερμανία. Θα είμαι πλήρως ικανοποιημένος με την καριέρα μου όταν κατακτήσω ένα τρόπαιο με την Πορτογαλία".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ