2017-12-04 10:31:08
Φωτογραφία για Παρεκτράπηκε σε ξυλοδαρμό του προέδρου η οργή στο Ζευγαράκι
      Eκ των περισσότερο πληγεισών περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας από τη σφοδρή κακοκαιρία είναι το Ζευγαράκι Μακρυνείας, το χωριό και κάποιοι εκ των οικισμών του.

         Επτά ρέματα υπερχείλισαν προκαλώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό για την περιοχή που κατέστρεψε περιουσίες.....      Δεκάδες νοικοκυριά μετρούν ζημιές είτε σε κατοικίες είτε σε καλλιέργειες και αγροτικές εκμεταλλεύσεις. Δεν θρηνήσαμε θύματα και αυτό βέβαια είναι το σημαντικό και το παρήγορο.

        Από την πρώτη στιγμή μάλιστα ξεχείλιζε και η οργή των κατοίκων καθώς το αίτιο της καταστροφής ήταν προβλέψιμο: Η μη διευθέτηση ρεμάτων παρά τις χρόνιες εκκλήσεις των κατοίκων.

        Μικρής έκτασης πλημμυρικά φαινόμενα συνέβησαν πολλές φορές και η κατάσταση προϊδέαζε για αυτό που συνέβη. Η οργή εκφράστηκε και σε εκπροσώπους της Περιφέρειας και του δήμου  κατά τις επισκέψεις τους.

      Η οργή ωστόσο παρεκτράπηκε και σε σοβαρό επεισόδιο με ξυλοδαρμό του προέδρου της κοινότητας Ζευγαρακίου, όπως αποκάλυψε η ραδιοφωνική εκπομπή του Π.Κούτσικου στον Ρ/Σ Αχελώος. 

     Το βράδυ του Σαββάτου φέρεται να γρονθοκοπήθηκε από κατοίκους και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Έλαβε εξιτήριο ωστόσο αναρρώνει πλέον στην κατοικία του. Ένα περιστατικό φυσικά καταδικαστέο.

http://www.agrinionews.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ