2017-12-04 19:37:13
Φωτογραφία για Χαμός με τριγωνικό UFO στον ουρανό της Ρωσίας [video]
Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας θεωρούν πως το βίντεο με το ιπτάμενο αντικείμενο πάνω από τον ουρανό της Ρωσίας είναι UFO Υποστηρίζουν πως εντόπισαν ένα «μαύρο τριγωνικό» UFO να πετά πάνω από τη Ρωσία μέσα στην εβδομάδα. Αποτελεί μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, την καλύτερη ένδειξη για εξωγήινους που έχει ποτέ καταγραφεί.

Στο βίντεο φαίνεται ένα αντικείμενο στον νυχτερινό ουρανό με τρία φώτα σε τριγωνική διαμόρφωση που τρεμοπαίζουν και αναβοσβήνουν. «Το αντικείμενο κινείται με πολύ αργό ρυθμό για να είναι αεροπλάνο. Η ταχύτητα είναι φυσικά αδύνατη για κάθε αεροπλάνο που έχει κατασκευαστεί από ανθρώπους».

Το μυστηριώδες αντικείμενο πετά στον νυχτερινό ουρανό με ταχύτητα που οι θεωρητικοί συνωμοσιών ισχυρίζονται ότι είναι πολύ αργή για να είναι αεροπλάνο.

Drone «βλέπουν» άλλοι χρήστες

Δεν είναι όμως όλοι πεπεσμένοι ότι πρόκειται για UFO. Άλλοι εκτιμούν ότι πρόκειται πιθανότατα για drone.

Το βίντεο τραβήχτηκε στη Ρωσία και αναρτήθηκε στο κανάλι UFO Today που δημοσιεύει τακτικά βίντεο με υποτιθέμενα UFO.

Ο Nigel Watson, συγγραφέας του UFO Investigations Manual, δήλωσε πως το βράδυ είναι δύσκολο να μετρηθεί η απόσταση και το μέγεθος ενός αντικειμένου ή φώτων. Κάτι που με τη σειρά του δυσκολεύει να κρίνουμε την ταχύτητά τους. Επειδή φαίνεται να πετά πιο αργά από αεροπλάνο, θα έλεγα ότι πρόκειται για drone με φώτα πάνω του. Δεν θεωρώ ότι αυτό το βίντεο είναι απόδειξη επίσκεψης εξωγήινων». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ