2017-12-04 19:34:16
Φωτογραφία για Στις 8 Δεκεμβρίου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Βούλα
Την ερχόμενη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Επίκεντρο των φετινών σκδηλώσεων θα είναι η Βούλα, με 3 συναυλίες (Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργος Κατσαρός, Βασίλης Λέκκας) στην αίθουσα «Ιωνία» και την πλατεία Ιμίων.

Το εορταστικό πρόγραμμα ανοίγει στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 – 19:30 με την υπαίθρια χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Δήμου, στην Πλατεία Ιμίων (κεντρική πλατεία Βούλας).

To πλακόστρωτο θα γεμίσει με μουσική, με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, εργαστήρια κατασκευών, face painting, διαδραστικά και κινητικά παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Στις 19:30 τη σκυτάλη της γιορτής θα πάρουν οι χορωδίες των δημοτικών ενοτήτων Βάρης και Βουλιαγμένης, υπό τη διεύθυνση των μαέστρων Αιμήλιου Γιαννακόπουλου και Χαράλαμπου Μιχαηλίδη με αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στις 20:00 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Θα ακολουθήσει υπαίθρια συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου και την ορχήστρα της με τραγούδια από τον κινηματογράφο, από γνωστά μιούζικαλ αλλά και παραδοσιακά κάλαντα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ