2017-12-05 05:51:05
Φωτογραφία για Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-3
Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-1 του Πλατανιά στα Περιβόλια στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε στο 22’ με τον Ενσικουλού και έχασε πέναλτι στο 48’ με τον Μπούντνικ, ενώ ο Ατρόμητος απάντησε τρεις φορές. Δύο εντυπωσιακά γκολ του Βασιλακάκη (61’, 76’) και ακόμα ένα του Ουάρντα έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έδειξε ότι θέλει τη νίκη. Στο 22’ η πίεση απέδωσε καρπούς και ο Ενσικουλού δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Ενσικουλού και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπούντνικ, αλλά ο Γιαννιώτης το απέκρουσε και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Στο 61’ ο Βασιλακάκης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και με ένα τρομερό γκολ έκανε το 1-1. Στο 71’ ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Πλατανιά και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθα από τον Βασιλακάκη, ο οποίος στο 76’ με ωραίο βολέ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.


Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-3 (Novasports 1)

Γκολ: 22' Ενσικουλού (Πλατανιάς), 61' Βασιλακάκης (Ατρόμητος), 71' Ουάρντα (Ατρόμητος), 76' Βασιλακάκης (Ατρόμητος)

48' έχασε πέναλτι ο Μπούντνικ

Κίτρινες κάρτες: Ενσικουλού, Ντικαμονά, Μπούντνικ, Παπανικολάου - Γιαννούλης, Μάντσον, Ρισβάνης, Ουάρντα

Κόκκινες κάρτες: -

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά (88' Ουές), Στάμου, Βάντερσον, Ντεβέσα (59' Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος (76' Παπανικολάου), Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Μπούντνικ, Ενσικουλού.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον (83' Καρασαλίδης), Ούμπιδες (46' Μπουσούλατζιτς), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Ουάρντα (90' Μενσά).

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπαγγέτι Μπολονέζ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπαγγέτι Μπολονέζ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ