2017-12-05 21:56:19
Φωτογραφία για Μετά την Γερμανία έλεγχοι σε ταξιδιώτες από Ελλάδα σε βελγικά αεροδρόμια
Μετά τη Γερμανία, αυστηροί έλεγχοι πραγματοποιούνται και σε άλλα κεντρικά αεροδρόμια της Ευρώπης σε επιβάτες που ταξιδεύουν από την Ελλάδα, προφανώς υπό τον φόβο εισόδου παράτυπων

μεταναστών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε ευρωπαϊκές χώρες.

Το γεγονός καυτηρίασε ο ευρωβουλευτής της Γιώργος Κύρτσος μέσω ανάρτησής του στο Twitter, όπου κάνει λόγο για συνέχιση του «ευρωπαϊκού διασυρμού» της χώρας, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να ελέγξει «τα βιομηχανικής κλίμακας κυκλώματα παραγωγής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στην Ελλάδα».

Γιώργος Κύρτσος@GiorgosKyrtsos

Συνεχίζεται ο ευρωπαϊκός διασυρμός μας εξαιτίας της αδυναμίας της κυβέρνησης να ελέγξει τα βιομηχανικής κλίμακας κυκλώματα παραγωγής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στην Ελλάδα. Χθες είχαμε ελέγχους διαβατηρίων των επιβατών της Aegean και στις Βρυξέλλες, καρδιά της Ε.Ε.

1:51 μ.μ. - 5 Δεκ 2017


 55 απαντήσεις 

 2121 Retweet 

 4141 "μου αρέσει"

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Ο κ. Μαριάς έκανε λόγο επίσης στο Twitter για «βελγική καραντίνα στους Ελλήνες» μετά τη γερμανική πολιτική, ενώ κατήγγειλε ως παράνομο το διαβατηριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε χθες το βράδυ.

Notis Marias@Notis_Marias

Μετά τη γερμανική καραντίνα, τώρα και βελγική καραντίνα στους Έλληνες επιβάτες στα βελγικά αεροδρόμια. Καταγγέλλω τον παράνομο διαβατηριακό έλεγχο πριν λίγο, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών στους επιβάτες της Aegean 622 Αθήνα-Βρυξέλλες. Καταθέτω κατεπείγουσα ερώτηση στην Κομισιόν.

6:47 μ.μ. - 4 Δεκ 2017

 11 απάντηση 

 44 Retweet 

 1111 "μου αρέσει"

kathimerini.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ