2017-12-05 21:57:54
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Το ενδιαφέρον του Μητροπολίτη Λαγκαδά για τα Πυροβόλα της 194
Του Ηλία Προύφα

Το ενδιαφέρον του για τα οπλικά συστήματα της 194 Μ/Π MLRS που βρίσκεται στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο οικείος Μητροπολίτης κ.κ. Ιωάννης κατά τον χθεσινό εορτασμό της προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας. 

Αν και οι επιδείξεις οπλικών συστημάτων στα στρατόπεδα μετά από έναν εορτασμό είναι πλέον τυπική διαδικασία χωρίς πολλές φορές το ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους πολίτες, στο Λαγκαδά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. 

Μετά τη χθεσινή δοξολογία και κατά τη διάρκεια της ξενάγησης των θρησκευτικών και πολιτικών αρχών, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τα πυροβόλα της 194 καθώς και για τις βολές και το βεληνεκές τους. Το ενδιαφέρον μάλιστα ήταν τόσο μεγάλο που κίνησε την περιέργεια του Δημάρχου Λαγκαδά Χρήστου Καραγιάννη ο οποίος και ρώτησε τον Σεβασμιότατο για το ενδιαφέρον του. ''Όπως και εσύ έχουμε σχέση με στρατιωτική οικογένεια'' ήταν η απάντηση του Μητροπολίτη, ο οποίος στο τέλος της ξενάγησης και σε ρόλο συντάκτη μετά από δημοσιογραφική επισήμανσή μας για το Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντγο Δημόκριτο Ζερβάκη, μας έδωσε και τον εύστοχο τίτλο του σχολιασμού για το Στρατηγό που θα μεταφέρουμε σε επόμενο κείμενο!
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ