2017-12-06 06:04:34
Φωτογραφία για Απάτη… διαρκείας με το νόμο Κατσέλη σε βάρος ζευγαριού
Δύο άνδρες και δύο γυναίκες είχαν πείσει τον 42χρονο και τη 43χρονη σύζυγό του, ότι θα τους εντάξουν στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμουΤην αγωνία ενός ζευγαριού από το Αγρίνιο να τακτοποιήσει τις οφειλές του για να μην χάσει από κατασχέσεις όσα του είχαν απομείνει,

εκμεταλλεύτηκε μια σπείρα απατεώνων με έδρα την Αθήνα οι οποίοι τους «ξεζούμιζαν» κυριολεκτικά επί πέντε ολόκληρους μήνες!

Σύμφωνα με την καταγγελία του 42χρονου άνδρα και της 43χρονης γυναίκας, δυο άνδρες και δυο γυναίκες τους είχαν πείσει ότι μπορούσαν να τους εντάξουν στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Κατσέλη για να διευθετήσουν τα χρέη τους και τους απέσπασαν συνολικά 8.750 ευρώ από τον περασμένο Μάιο ως και τον Σεπτέμβριο, χωρίς βέβαια να «δουν» την πολυπόθητη ρύθμιση δόσεων!

Η έρευνα της Ασφαλείας Αγρινίου οδήγησε στην εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των δραστών, που είναι ένας 76χρονος κάτοικος Αθηνών, ένας 53χρονος, η 59χρονη αδελφή του και μία ακόμη γυναίκα αγνώστων στοιχείων. Όμως, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Η προανάκριση συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να έχουν εξαπατήσει και άλλους ανυποψίαστους πολίτες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ